Viks yada yazıldığı şekilde vicksle göbek eritme belki de hiç duymadığınız ama yaygın olarak kullanılan hızlı zayıflama ve hızlı göbek eritme yöntemidir. Peki yıllardır evimizde olan bu ürünle nasıl zayıflarız?

Vicksle Göbek Eritme

Vicks içerinde okaliptus yağı barındıran ve ağrıyan yada kramp oluştuğu durumlarda kullanılan ve bölgede kan akışını hızlandırarak bölgeyi rahatlatır. Şimdilerde ise zayıflama amaçlı olarakta kullanılıyor. Vicks göbek bölgesinde kullanıldığında kan akışını hızlandırarak incelmeyi destekliyor.

Cildinize eriltilmiş olan vicksi az miktarda uygulayın. Vicks eritmemizin sebebi ise okaliptus yağını açığa çıkararak cildinizin tahriş olmasını engellemektir. Ardından sabit bir bez yada streç film ile göbeğinizi sarın. Bu şekilde spor yaptığınızda göbek bölgenizin ısındığını hissedeceksiniz. Aşırı rahatsızlık hissettiğinizde hemen çıkarın.

Vicks sadece göbek bölgeniz için değil bacak eritmede de kullanabilirsiniz.

İsterseniz Vicks İle Göbek Yağları Nasıl Eritilir? konumuzu da inceleyebilirsiniz!

Unutulmamalıdır ki bu tür uygulamaları doktorunuza danışmadan yapmamalısınız. Tüm göbek eritme yöntemlerinde olduğu gibi diyet ve sporla desteklemek en sağlıklısı olacaktır.