Cam yüzeyler, ahşap yüzeyler, porselen ve seramik gibi çok sayıda yüzeyin kolaylıkla boyanmasını sağlayan akrilik boyalarla dekorasyonunuza eğlence katabilirsiniz. Geri dönüşümden faydalanarak cam kavanozlar, karton kutular, çerçeve olmaya aday ahşap parçalarını ve pek çok nesneyi renklendirerek farklı aksesuarlar elde edebilirsiniz.

Akrilik Boya İle Rengarenk Dekorasyon | 1

Rengarenk Çiçek Vazoları

Cam meşrubat ve soda şişeleri, vazo yaparken kullanılan en ideal eşyalardır. Yağdanlık, limonluk yapabilir, modeli güzel olan cam şişelerin üst kısımlarını akrilik boya ile boyayarak kullanabilirsiniz. İstediğiniz desenleri ve resimleri çizebilir ya da şişelerin üst kısımlarına fiyonklar, pul ve taş süslemeleri yaparak çiçek vazosu ya da yağdanlık olarak kullanabilirsiniz.

Akrilik Boya İle Rengarenk Dekorasyon | 2

Aynı şekilde bezelye, salça kutuları gibi metal konserve kutularını boyayarak, saksı olarak kullanabilirsiniz. Pencerelerinizin önüne, balkonunuza, teras ve bahçenize şahane renklerle tasarlanmış aynı büyüklükte saksılar ve rengarenk çiçeklerle dekorasyona canlılık katabilirsiniz.

Rengarenk Saklama Kutuları

Farklı büyüklüklerdeki karton kutuları boyayarak evdeki küçük eşyaların saklama kutusu olarak kullanabilirsiniz. Metal ve yuvarlak kurabiye kutularını özellikle akrilik boyalarla boyamak veya kumaşlarla kaplamak, aksesuar olarak inanılmaz şıklık sunar. Kutuların üst kısımlarında da yapay çiçeklerden tutaç yaparak, aksesuarlarınızı süsleyebilirsiniz.

Akrilik Boya İle Rengarenk Dekorasyon | 3

Ayakkabı kutuları boyutlarında satılan saklama kutuları evde en çok kullanılan saklama gereçlerinden biridir. Mutfakta, banyoda, çocuk odalarında ufak tefek eşyaların saklanması için renklendirin ve dilediğiniz gibi süsleyin, depolama çözümleri olarak kullanın.

Akrilik Boya Nasıl Çıkarılır? Tıklayın !

Cam boyama tasarımlarım Tıklayın !

Lastik Toka Yapımı Fikirleri Tıklayın !

Plastik Şişeleri Değerlendirme Önerileri Tıklayın !

Resimli Evde Mum Yapımı Tarifi Tıklayın !