Araba döşemelerinden, aksesuarlarından kanı çıkarmanın çeşitli yöntemleri vardır. Araba koltuğundan kan lekesi nasıl çıkar? makalemizde size bu yollardan bazılarını bildirdik

Öncelikle yapmanız gereken şey hemen bir bezle veya kağıt havluyla kumaştan fazla kanı emin, fakat ovalamayın, ovalarsanız lekenin etrafa yayılmasına neden olursunuz.
2 tatlı kaşığı tuz ve 1 bardak soğuk suyu karıştırıp, bir sprey şişesine koyun.
Lekeli alana tuzlu solüsyonu püskürtün.
Sprey şişeniz yoksa, tuzlu su çözeltisini temiz, beyaz bir beze batırın ve kan lekesinin olduğu yere bastırın.
Şayet leke büyükse, size önerimiz önce kenarlardan başlayın ve merkeze doğru gelin böylece kan lekesininin diğer yerlere bulaşmasını önlemiş olursunuz.
Ardından bir bezi soğuk suya batırın ve leke olan yeri ovalayın.
Son olarak kuru bir havluyla kalan suyu emin.

araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (1) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (2) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (3) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (4) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (5)Lekeli bölgeyi % 3 hidrojen peroksit ile nemlendirin.
Yaklaşın 30 saniye bekletin.
Temiz ve kuru bir bezi üzerine bastırın.
Soğuk suya batırılmış nemli bezle lekeyi ovalayın.
Kuru bir havluyla ıslaklığını alın.
araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (6) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (7) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (8) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (9)Yarım tatlı kaşığı bulaşık deterjanı ve 1 yemek kaşığı amonyağı sprey şişesinde birleştirip su ile doldurun.
Kan lekesi olan yere püskürtün 5 dakika kalsın.
Bir dış fırçası yardımıyla kan lekesi olan yeri nazikçe ovun.
Temiz bir bezle kanı emin.
Soğuk suya batırılmış nemli bezle lekeyi ovalayın.
Kuru bir havluyla ıslaklığını alın.
araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (10) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (11) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (12) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (13) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (14) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (15)

Limon suyu ile tartarı karışıtırıp macun kıvamına getirin.
Diş fırçası ile lekeyi yeri dikkatlice ovun, 10 dakika bekleyin.
Temiz bir bezle kanı emin.
Soğuk suya batırılmış nemli bezle lekeyi ovalayın.
Kuru bir havluyla ıslaklığını alın.

araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (16) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (17) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (18) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (19) araba_koltugundan_kan_lekesi_nasil_cikar (20)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.