Mavi siyah bir saç rengini tercih etmek cesaret ister. Mavi siyah saç modelleri resim gallerimizde sizler için bu saç renklerinin en güzellerini bir araya getirdik.
Mavi siyah saç rengi özellikle beyaz tenli kadınlara çok yakışır, onlara vamp, çekici bir hava kattar, fakat mavi siyah saçı boyamadan önce iyi düşünün bu renk dönüşü zor olan renklerdendir, Mavi siyah saçınıza parlak bir görünüm kazandırır, asil durur. Ten rengi esmer ve renkli gözlü kadınlarda da bu saç rengi harika duracaktır.

mavi_siyah_sac (1)

mavi_siyah_sac (2) mavi_siyah_sac (3) mavi_siyah_sac (4) mavi_siyah_sac (5) mavi_siyah_sac (6) mavi_siyah_sac (7) mavi_siyah_sac (8) mavi_siyah_sac (9) mavi_siyah_sac (10) mavi_siyah_sac (11) mavi_siyah_sac (12) mavi_siyah_sac (13) mavi_siyah_sac (14)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.