Banyo dekorasyonu kolay bir iştir çünkü banyolar çoğu evlerde en küçük alanları kaplarlar, dolayısıyla aklınızdakileri uygulamak sadece bir hafta sonunuzu alır ve size keyfini sürmek kalır.

1.Makyaj yaparken ya da tıraş olurken daha iyi bir ışık istiyorsanız kesinlikle parlak, canlı bir renk seçmelisiniz. Banyoya doğal yoldan ışık girmiyorsa duvarların rengi daha da önem kazanır.

2.Seçeceğiniz renk aynı zamanda tuvalet ve küvetin beyazıyla uyum içinde olmalıdır. Hem bütünlük arz eden bir görüntü oluşturmuş olursunuz hem de düzenli…

3.Evinizde çocuk varsa asla temizlik ve kozmetik ürünlerini lavabonun altındaki dolaba koymayın. Lavabo altını daha çok havlu ve yıkanmayı bekleyen eşyalar için kullanın. Çocukların yutabileceği ürünler için onların ulaşamayacağı yerleri tercih edin.

4.Tıraş makinası ve diş fırçalık gibi el altında olması gereken şeyleri koyabilmek için lavabo üzerine bir raf yerleştirmek banyonuzda fazladan bir yer açacaktır. Bu püf noktası, banyoları ufak olanlar için daha da önemlidir.

5.Tuvalet kağıdı ve dergi gibi daha ufak parçaları koymak için tuvaletin yanına ya da arkasına sığabilecek bir dolap işinizi kolaylaştıracaktır.

6.Sizi gülümseten bir perde seçmeye dikkat edin. Unutmayın ki, bir duş perdesi tüm banyonun görünümünü değiştirecektir. Aslında yeni bir duş perdesi, bütçeniz tüm banyoyu yenilemeye yetmiyorsa daha da öne çıkacaktır.

7.Duvarları, banyonuzun tarzına ve rengine uygun çerçeveli resimler asıp daha sofistike bir hale getirebilirsiniz.

8.Kapı tokmağı, havluluk ve dolap tutacaklarında yapacağınız değişim bile banyonuza taze bir görünüm katacaktır.