Ev dekorasyonunda 2019’un en modası, modern tasarımlar. Mutfaktan salona, çocuk odasından yatak odasına dek her alanda modern mobilyalar ve teknolojik içerikler yer alıyor.

Dijital donatılar, müzik yayınları, ışıklandırma aparatları ve wi-fi bağlantılı mobilya tasarımları ile 2019 güncelliği yaşayabilirsiniz. Senenin yeni model mobilya ve dekorasyon ürünlerinden bahsedebiliriz.

Dekorasyonda Modern Çizgiler | 1

Modern duvar üniteleri 2019 tasarımlarında parlak çizgiler ve donanımlı paneller kullanılıyor. Renkli ışıklar, projeksiyon, tv, dvd oynatıcı, internet bağlantıları, 3D eklentileri, sinema formatları gibi çok donanımlı modern tasarımlar yer alıyor.

Dekorasyonda Modern Çizgiler | 2

  • Oturma Grupları

Modern köşe takımları, 2019 tasarımlarıyla sunuluyor. Deri, kadife ve leke tutmaz kumaşlar ile tasarlanan oturma grupları, katlanabilir masa, genişleyebilir oturma alanı gibi fonksiyonel donanımlarla sunuluyor. Cam masa, akvaryumlu masa gibi farklı tasarımlarla çok şık dizaynlar sunuluyor. Hem mutfaklar hem de oturma odalarında kullanılabilir.

Dekorasyonda Modern Çizgiler | 3

  • Avize Modelleri

2019 Modern avize modelleri, fonksiyonel ve her odaya farklı dizayn teknikleriyle sunuluyor. Taşlı sarkaçlar, aplik takımları, kumaş kaplamalı aydınlatma gereçleri, lambader modelleri ve çocuk odalarına farklı sembollerle tasarlanan lambalar, 2019 güncelliğinde sunuluyor.

Salon, mutfak, oturma odaları, ofisler ve evin her alanında modern çizgiler ve teknolojik özelliklerle tasarlanmış ürünleri kullanabilirsiniz.

Dekorasyonda Modern Çizgiler | 4

  • Banyo Tasarımlarında Yenilik

Modern banyo dolapları, çok bölmeli ve fonksiyonel çekmeceler, havlu bölmeleri, kozmetik dolaplı raflar gibi 2019 tasarımları sunuluyor. Banyo dolaplarında soğutucu bölmeleri, kurutma makinesi eklemeleri, bakım ve kozmetik dolapları ile yenilikler sunuluyor.

Nem ve ısı faktöründe renk değiştiren banyo mobilyaları, son teknoloji olarak tasarlanmaya başlandı. Tam donanımlı banyo aksesuarları, teknolojik duş ve küvetler, vücut kurutucu paneller gibi lüks ve konfor sunan modern tasarımları değerlendirebilirsiniz.

2018 – 2019 Avize Modellerinde Göz Alıcı Parlaklık Tıklayın !

Küçük Banyolar İçin Müthiş Dekorasyon Fikirleri Tıklayın !