Gün geçtikçe daha çok eşya, daha çok aksesuar ve daha çok ev gereci hayatımnıza giriyor. Hızlı tüketim, mevsim değişiklikleri gibi nedenler evde sürekli bir değişiklik yapmamıza neden oluyor. Bu nedenle durduk yere ev karmaşık bir hale geliyor. Bu karmaşa içinde düzeni hiç bozmamak için depolama ve düzenleme çözümleri hayat kurturacılarımız. İşte bunlardan bazıları;

Depolama Çözümleriyle Alan Tasarrufu | 1

Ayakkabı kutuları: Artık neredeyse her kadının küçük bir ayakkabı dükkanı kadar ayakkabısı var. bir de üstüne eşin ve çocuğun ayakkabıları eklenince nereye sığacağımızı bilemiyoruz. Kışlık ve yazlık ayakkabıları mevsim değiştiğinde kaldırıyoruz. Tekrar zamanı geldiğinde ise bizi mahvolmuş ayakkabılar bekliyor. Ya da seyahat sırasında valizin içinde ezilmiş, kıvrılmış, deforme olmuş ayakkabıları görüp üzülüyoruz. İşte bunun en güzel çözümü ayakkabı kutuları. Üstelik ayakkabıların modellerine göre de büyüklükleri değişiyor. Çizmenize ayrı, babetlerinize ayrı depolama yapabiliyorsunuz.

Depolama Çözümleriyle Alan Tasarrufu | 2

Renkli Dekoratif kutular: Bu kutulara bayılıyoruz. Hepimizin kaybolmaması gereken evrakları, teki kaybolan küpeleri, kırışmaması gereken kıravatları ve düzgün bir şekilde saklaması gereken onlarca eşyası var. Bunları depolamak da büyük sorun. Hem şık bir depolama yapmak hem de düzen içinde saklayabilmek için dekoratif kutular vazgeçilmez. Aynı zamanda da evin renklenmesine yardımcı oluyor.

Depolama Çözümleriyle Alan Tasarrufu | 3

Askılıklar: Elbise, etek, pantolon, gömlek. Her birinin farklı bir şekilde asılması şart. Kırışmaması ve düzgün durması hem size zaman kazandıracak. Hem de dolabınızın içindeki alandan tasarruf etmiş olursunuz. Bu nedenle giysilerinize uygun askılar tercih etmeniz yeterli olacaktır.

Vakumlu torbalar: Mevsimler biterken evde de bir değişim yaşıyoruz. Kışlık ya da yazlık giysilerimizi kaldırıyoruz, nevresimlerimizi yeniliyoruz. Yorganları koyacak yer arıyoruz. Malum bu kadar yer değişikliğinde yer sıkıntısı yaşıyoruz. İşte bunun için vakumlu torbalar o kadar işe yarıyor ki. Bir yorgan kapladığı alandan %60 tasarruf ederek sığdırabiliyoruz. Ya da bir dolap kışlık giysiyi kaldırırken içimiz çok daha rahat oluyor. Çünkü bu vakumlu torbalar aynı zamanda güvelenmeyi de engelliyor.

Depolama Çözümleriyle Alan Tasarrufu | 4

Sepetler: Havluları yerleştirmek, meyveleri koymak ya da aynı yerde durması gereken eşyalarınızı düzenlemek için sepetlerden yardım alabilirsiniz. Hem şık hem de düzenli görünecektir.

Bu adımları uyguladıktan sonra evinizin yeni düzenini seveceksiniz. Ayrıca bu ürünlerin hepsini Evmanya.com’da da bulabilirsiniz.

Kaynak : Depolama Çözümleriyle Alan Tasarrufu | Evmanya Magazin