Çiçek düzenleme sanatı, kağıt katlama sanatı ve duvar süsleme sanatı… Yaşam alanlarına naif dokunuşlar sunarak, alanlara renk, heyecan ve mistik duygular yerleştirmenin son yıllardaki trendi, duvar süslemedir. Pratik, özgün, yaratıcı ve tam istediğiniz gibi.

Duvar Süsleme Sanatı | 1

Duvar dekorasyonu nasıl yapılır, ekonomik, kolay ve kendi tarzınızı yansıtacak minik dokunuşlar nasıl uygulanır, sizin için derledik.

Duvar Süsleme Sanatı | 2

  • Duvar Rafları

Kitaplar, mumluklar, objeler ve minik çiçek vazoları gibi evinize renk katan aksesuarları yerleştirmek için duvar rafı modelleri idealdir. Hem düzenlemeler hem de dizayn için oldukça kullanışlıdırlar. Montajı son derece rahat ve pratik olan raf modelleri, farklı boyutlarda ve renklerde tüm yapı marketlerinde satışa sunuluyor. Salon, oturma odası, çocuk odaları, yatak odası veya mutfakta kullanılabilirler.

Duvar Süsleme Sanatı | 3

  • Duvar Sticker

Meyve bahçelerinden en sevdiğiniz ülke manzaralarına, rengarenk kuşlardan gökyüzündeki yıldızlara dek binlerce temayı bulabileceğiniz duvar stickerları kullanabilirsiniz. Kelebek duvar sticker, gezegenler, yıldızlar gibi her odaya ve odaların tasarımlarına göre kullanabilirsiniz. Özellikle sadelikle dizayn edilen odalarda hareket ve renk katan duvar etiketleri, aksesuarlar ve dekorasyonla uyumlu motifler yansıtacak şekilde kullanıldığında, bambaşka bir enerji verir. Kumaş kaplı, silikon, renkli, 3 boyutlu veya neon ışıklı gibi farklı tasarımları tercih edebilirsiniz.

Duvar Süsleme Sanatı | 4

  • Duvar Aksesuarları

Guguk kuşları hala çok sempatik ve hala çok şık. Duvar saati, tablolar, duvar maskları kullanarak evinizin dekorasyonuna uygun ortamlar yaratabilirsiniz. Duvar süsü kelebekler, minik objeler, filler veya Çin porseleninden yapılan küçük heykelcikler. Masa ve sehpa üstlerinden ziyade duvar süs ve aksesuarları kullanırsanız hem enerjinizin yükselmesini sağlar hem de aksesuarların göz seviyesinde olmasını sağlayarak algı alanınızda olmasına katkı sağlayabilirsiniz.

Duvar Süsleme Sanatı | 5

  • Perde Süsleri

Püsküller, boncuklar, kelebekler ve rengarenk kuşlar… Perde aksesuarı olarak satılan süsler, evin havasına inanılmaz bir güzellik katar. Duvar süsü kuşlar, mandallı tül ayraçları veya boncuk dizili korniş aksesuarlarını kullanarak, evinizin duvarları ile uyumlu hale getirebilirsiniz. Mavi, yeşil, bordo ve lacivert gibi renk tonlarını kullanarak, daha belirgin ve şık atmosfer yaratabilirsiniz.

Evinizin her alanında minik temalarla bütünsellik oluşturun ve capcanlı ortamlar yaratın. Üstelik tam tarzınıza uygun, hızlı ve pratik uygulama metotları ile.

Duvar Kağıdındaki Lekelere Çözüm için Tıklayın !

Mantar Duvar Dekor Tasarımları Tıklayın !

Dekoratif Duvar Raf Modası Tıklayın !

Evdeki Rutubet Lekeleri Nasıl Geçer? Duvar Küfü Nasıl Engellenir? Tıklayın !