2019 ev tekstili ürünlerinde inci işlemeler ve payet detayları ön plana çıkıyor. Yatak örtüleri modelleri, perdeler, koltuk örtüleri ve battaniyeler gibi pek çok ürün, parıltılı, ışıltılı ve bolca inci işlemeli olarak beğenilere sunuluyor. Somon rengi, şeker pembe, bebek mavisi, su yeşili ve sütlü kahve tonları senenin en çok kullanılan ev tekstil renkleridir. Her zaman ki gibi beyaz yine vazgeçilmeyen renk olarak, parıltıları yansıtıyor.Ev Tekstilinde İnci- Boncuk Detayları | 1

  • Pikelerle Yaz Ferahlığı

Pike takımı modelleri ve yatak örtülerinde; beyaz, krem rengi, ekru tonları dantel ve güpür detayları ön plana çıkıyor. Su taşı işlemeleri yeniden moda. Simli iplikler, altın yaldızlı kurdeleler ve üzerlerine işlenen boncuklarla pikeler, hem ferah kullanım hem de şıklık sağlıyor. Çocuk odaları için çiçek desenleri, semboller, kahraman figürleri ve spor takımları gibi pek çok ürün 2019 trend renkleriyle sunuluyor.

Ev Tekstilinde İnci- Boncuk Detayları | 2

  • Havlularda Çeyizlik İşlemeler

Banyo havlusu modelleri yumuşak tüller ve renkli fiyonklarla işleniyor. Eskiden el işi olarak yapılan havlu modelleri, fabrika ürünlerinde de kullanılmaya başlandı. Tekstil ve teknolojideki gelişmeler ve geleneksel motifler bir arada kullanılarak, incili- boncuklu havlular üretiliyor. Krem rengi, beyaz, pembe, kahverengi, yeşil gibi renklerde pofuduk dokular ve ışıltılı tül detayları sunuluyor.

Ev Tekstilinde İnci- Boncuk Detayları | 3

  • Kırlentler Yine Moda

Püsküllerinden swarovski taşlar inen kırlentler, bahçe ve balkon dekorasyonu içeriklerinde kullanılan minderler, yastıklar bol nakışlı ve işlemeli olarak sunuluyor. 2019 trendlerinde soft renklerle, incili işlemeler bir araya getirilerek şıklık ve doğallık ön plana çıkarılıyor.

Yastık tasarımları; silindir, kare, şeker, bohça, dikdörtgen gibi farklı şekillerde üretiliyor. En minik boydan, kocaman pofuduk yastıklara dek renkli, çiçek işlemeli, boncuk detaylı ve tül kılıflı yastıklar her odada ekstra şıklık sunuyor.