Bahçe ve balkon dekorasyonu trendlerinden en şık renkler, en modern çizgilerle yeni tasarımlar gerçekleştirebilirsiniz. Kış bahçesi dekorasyonu kapalı teraslar, cam balkonlu alanlar veya özel bahçelerde bulunan kış bahçelerinde kendi tarzınızı yansıtabilir, şahane kombinasyonlarla tasarım şıklığı yapabilirsiniz.

Kış Bahçesi Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yeşil Bahçeler

Kış mevsiminde de yeşil renkleri devam ettirmek için soğuk hava koşullarına dayanıklı bitkileri tercih edebilir ya da plastik süs bitkileri kullanarak süreklilik sağlayabilirsiniz. Şark köşesi önerileri ve oturma gruplarını değerlendirerek, naturel ve şık alanlar yaratabilirsiniz. Kışa uygun geleneksel motifler, keçe ve at kılından yapılan kumaşları kullanarak hem sıcaklık faktörünü kullanabilir hem de konsept uyumlayabilirsiniz.

Kış Bahçesi Nasıl Yapılır? Bahçe ve Balkon Dekorasyon Fikirleri | 1

Şömine Teması

İç dekorasyon örnekleri kullanarak doğal şömine kullanabilir, teknik yapıda yok ise şömine görünümü veren teknolojik aygıtlardan faydalanabilirsiniz. Duvar kaplamalarında kullanılan doğal taşlar, ahşap kaplamalar ile harika bir görüntü veren şömineler, kış bahçelerinin olmazsa olmazıdır.

Kış Bahçesi Nasıl Yapılır? Bahçe ve Balkon Dekorasyon Fikirleri | 2

Mobilya Seçimi

Doğal ağaçlardan el yapımı olarak imal edilen mobilyaları kış bahçelerinde ekstra hoş bir görünüm sunar. Kış bahçesi dekorasyonu örneklerinde 2018 trendleri arasına giren masa, sandalye ve oturma grupları özellikle bahçe dizaynları için konsept dahilinde üretilmiştir. Boyasız ve cilasız olarak doğal görünümü korunarak imal edilen mobilyalarda, kahve tonları veya bordo renkleri kullanarak, ortam sıcaklığına enerji katabilirsiniz.

Kış Bahçesi Nasıl Yapılır? Bahçe ve Balkon Dekorasyon Fikirleri | 3

Kış Bahçesi Aksesuarları

2018 modern avize modelleri arasında dış alanlar ve kış bahçelerinde kullanılmak üzere tasarlanan şahane aygıtlar bulunuyor. Genellikle loş ışık yansıtan, ayarlanabilir ve kumandalı modern çizgilerle üretilen aydınlatma ürünleri, aplik, lambader, abajur gibi ek donatılar ile farklılık sunar.

Ayna, çerçeve, bakır vazolar, şömine aletleri gibi aksesuarlar kullanarak, ortamı daha hoş ve şık bir hale getirebilirsiniz.

Balkon Dekorasyonu ile İlgili Konular