Evlerin en çok kullanılan alanlarından biri olan banyolarınızı dekore ederken birçok aksesuar kullanmaktayız. Bu aksesuarlar genellikle süs için alınmaktadır fakat aksesuar denildiği zaman aklımıza sadece bunlar gelmemelidir. Unutmamamız gereken aksesuarlardan biri de lavabolar olmalıdır.

Gün içerisinde birçok kez lavaboyu kullanmaktayız değil mi? Öyleyse lavabo seçimine neden özen göstermeyelim ki… Lavabo denildiği zaman akla sıradan ve klasik lavabolar gelmemelidir. Birçok marka 2012 yılına özel lavabo modeli tasarlamakta ve banyonuzun olduğundan daha şık görünmesini sağlamaktadır. Elbette ki yalnızca şıklık yeterli değildir. Şıklığın yanında kullanışlı olması ve işinize yaraması da oldukça önemlidir. 2012 lavabo modellerinden en dikkat çeken ürünler arasında cam lavabolar yer almaktadır. 2012 cam lavabo modelleri şimdiden ilgi görmeye başladı. Zarif yapısı ve güzel görünümü ile banyolarında şıklık arayanlar için 2012 cam lavabolar en ideal seçim olacaktır.

2012 lavabo modellerinden biri de yuvarlak çeşmesi içine monteli banyo lavabolarıdır. Bu model oldukça kullanışı kolay bir tasarımdır. Banyolarınızda yenilik istiyorsanız önce 2012 lavabo modellerini görmenizi tavsiye ederiz.