Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 sizlere ilham verebilmek için bir kaç zincir perde modellerini galerimize ekledik. Zincir perdeleriyle yaz mevsiminin canlılığı ve enerjik renkleri ev, ofis, restoran ve otel gibi tüm mimari ve iç mimari tasarımları sarıyor…

Genellikle öncerleri yurdışında kullanılan zincir perdeler, son yıllarda Türkiyede de kullanılmaya başlamıştır.Otellerin spa,lobi,bar,restoran kısımlarında tercih edilen zincir sarkıt perdeler,Alışveriş mağazaları,satış ofisleri,recidence daireler,gece kulüplerinde olmak üzere tüm mekanlarda kullanılabilir.Zincirlerin 2mm ile 8mm arasında çaplara sahip ebadlarını üretip uygulamasını yapmaktayız.İstenilen renklerde özel çalışmalarımız vardır.Sarı,Nikel,Bronz,bakır kaplamalar,Siyah,eskitme renkler başta olmak üzere isteğe göre özel üretimler yapılabilmektedir.

Zincir perdelere isteğe göre logo, şablon ve figüratif baskıların uygulanabiliyor olması ve farklı renk kombinasyonlarının kullanılması, her tarza hitap edebilen esnek bir tasarım özgürlüğü sunuyor.

Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 (1)

Metal boncuk zincir perde modelleri 2016

Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 (1)1

Her örgü parçasının paralel olduğu standart aralık pürüzsüz ve normal bir görünüm oluştururken, HalfDrop adı verilen ve daha az aralık içeren tasarım ile daha fazla gizlilik sunan kompakt bir ortam elde edilebiliyor.

Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 | 1

Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 (3) Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 (4) Metal boncuk zincir perde modelleri 2016 (5)