İstanbul, İzmir ve Bursa’da hizmete sunduğu 6 yeni konsept mağazasıyla tutkunlarına artık daha yakın olan ve 2009 – 2010 koleksiyonundaki yeni desenleriyle dikkat çeken SAREV; birbirinden güzel 2 desen “Karma” ve “Calida” ile Kasım ayında da bir başka!

SAREV, kış sezonuna, yazın renklerini evlere taşıyacak “Karma” ve zarafetiyle odalara şıklık katacak “Calida” ile giriyor. Hindiba çiçeğinin yansımalarını taşıyan “Karma”, mor, pembe ve beyazın birleştirildiği tek renk seçeneğiyle sunuluyor. %100 pamuk satenden üretilen “Karma”, antibakteriyel ve sanforized (çekmezlik garantili) özelliklerine sahip.

Calida” ise, desenlerle kumaşın bir bütün olması sağlayan ve ürüne nakışlı işleme görüntüsü kazandıran “Matweiss Baskı” ile üretilen çift kişilik nevresim takımı. Desenindeki ince hatları ve zarafetiyle yatak odalarının atmosferini değiştirecek olan “Calida” SAREV’in iddialı desenlerinden biri olarak ön plana çıkıyor.

SAREV’in 2009 – 2010 Sonbahar – Kış koleksiyon ürünleri; yeni açılan İSTANBUL METROCITY, OPTIMUM OUTLET, KAVACIK TÜRKDEKO, LALELİ, İZMİR PARK BORNOVA ve BURSA CARREFOUR ALIŞVERİŞ MERKEZİ mağazalarından temin edilebilir.

sarev_karma calida