Doğal ürünleriyle güzellik dünyasında farklı bir yere sahip olan Nuxe, tüm aile fertlerinin kullanabileceği çekici ürünlerden oluşan bir bakım serisi sunuyor. Nuxe uzmanları balın besleyici ve yatıştırıcı özellikleriyle çiçek ve bitki özlerinin faydalarını Réve de Miel® serisinde birleştiriyor.

nuxe_REVE-DE-MIEL

Doğal cilt bakımı dendiğinde akla ilk gelen cildin hassasiyeti ve gösterdiği alerjik reaksiyonlar olur. Tamamı bal özlü 8 üründen oluşan aile bakım serisi Reve de Miel®, reaksiyonlara veya cilt rahatsızlıklarına neden olmadan cildi nemlendiriyor, besliyor.

İklim koşullarının sertleşmeye başladığı kış mevsimine girerken, Réve de Miel® serisi hassas ciltler dahil olmak üzere tüm cilt tiplerine tepeden tırnağa bakım sunuyor. Yüz kreminden, dudak kremine, ayak kreminden duş jeline, bitki özlü sabundan şampuana kadar uzanan geniş ürün yelpazesine sahip bal özlü bakım serisi Reve de Miel®, 30 aydan büyük bebekler ve tüm aile fertleri tarafından rahatlıkla kullanılabiliyor.

Ürünler;

Réve de Miel® Baume Lèvres
Dudak Kremi

İçeriğindeki bal, shea butter ve eğerli bitkisel yağ kompleksi sayesinde en kuru dudakları dahi yumuşatır, rahatlatır ve esnekliğini geri kazandırır. Hiçbir yapay renklendirici veya koku içermez, bal ve greyfurt’un %100 doğal kokusuyla tüm aile fertleri tarafından keyifle kullanılabilir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 27,00 TL 15 ml Kavanoz

Réve de Miel® Crème Visage Ultra-Réconfortante
Rahatlatan Yüz Kremi

Tüm cilt tipleri için uygun, yumuşak ve eriyen dokulu krem. Yaban meyve yağları, ayçiçek özü ve mango yağı ile cilde ihtiyaç duyduğu lipit desteğini sağlarken okueme reçinesi ve anasensyl® ile cildi yatıştırır, köknar balı ve cryocytol® ile onarır. Cildin ısı değişimlerine karşı duyarlılığını azaltma özelliğiyle ekstrem iklim koşullarında kullanım için ideal.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 63,00 TL 50 ml Kavanoz

Réve de Miel® Crème Mains et Ongles
Besleyici El ve Tırnak Kremi

Besleyici krem, içerdiği aktif bileşenleri ile yoğun bir onarıcı, güçlendirici ve canlandırıcı etki sunuyor. Bal özü, gül, badem ve avakado yağları ile çuha çiçeği özü sayesinde hem elleriniz hem de tırnaklarınız yumuşak ve rahat.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 27,00 TL 75 ml Tüp

Réve de Miel® Baume des Familles
Yoğun Bakım Kremi

Kuru, hassas, yorgun ve tahriş olmuş ciltler için eşsiz onarıcı formülü ile gerçek bir yoğun bakım sağlar. 5 besleyici bitki yağı, 6 esansiyel çiçek özü, bal, shea butter ve allantoin ile cildi besleyip yatıştırarak onarırken a ve e vitaminleri ile birlikte kullanılan uva/uvb güneş filtreleri (spf 12) çok yönlü koruma sağlar. Hem çocuklar hem de yetişkinler için rahatlık ve koruma sunuyor.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 56,00 TL 50 ml Tüp

Réve de Miel® Shampooing Soin
Bakım Şampuanı

Tüm saç tipleri ve özellikle çevresel faktörler, fön, boyama ve diğer kimyasal işlemler nedeniyle güçsüzleşen saçlar için günlük besleyici bakım şampuanı. İçeriğindeki Bal Özü saç tellerini besler, Ihlamur yatıştırır, Buğday Proteini hacim kazandırır, Çiçek Özleri düzenler ve canlandırır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 28,00 TL 200 ml Şişe

Réve de Miel® Gel Douche Bain Moussant
Köpüklü Banyo ve Duş Jeli

Tüm cilt tipleri için uygun köpüklü jel, cildi temizlerken rahatlatır. Bal’ın besleyici, Ihlamur’un yatıştırıcı ve onarıcı, Zambak’ın yumuşatıcı ve arındırıcı özellikleri sayesinde sadece küçük bir damlası ile cilde esneklik, tazelik ve sağlık kazandırır. Hoş kokusu ve köpükleriyle tüm aile fertleri tarafından duş jeli veya banyo köpüğü olarak kullanılır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 28,00 TL 200 ml Şişe

Réve de Miel® Gel Nettoyant Visage
Yüz Temizleme Jeli

Ultra yumuşak temizleme etkisiyle yüz ve boyun bölgesini tamamen temizlerken cildin hidro-lipit filmini korur, gerilme ve rahatsızlığa sebep olmaz. Akasya Balı, Ihlamur ve Limon Çiçeği ile cildi yumuşatıp rahatlatırken, Ginseng Özü ile dengeler, Ceviz Özü ile gözenekleri sıkılaştırır.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 38,50 TL 200 ml Şişe

Réve de Miel® Savon Surgras Extra-Doux
Nazik Sabun

7 değerli yağ, shea butter ve bal içeren ultra hafif sabun. Cildi temizler, saf ve yumuşak görünmesini sağlar. Her gün kullanabilir.

Tavsiye edilen perakende satış fiyatı : 17,00 TL 150 gr Kalıp