Hasır oturma grupları, her yaz olduğu gibi bu senenin de trendleri arasında. Bahçe, balkon, teras, kış bahçesi ve hatta mutfaklarda kullanılan masa- sandalye takımları, oturma grupları hem konfor sunar hem şıklık. Eskitme tarzda boyanan mobilyalar genellikle beyaz renk olarak dizayn ediliyor. Evinizde, yazlığınızda farklı dekorasyon uygulamaları yapmak istiyorsanız, size hasırdan ürünler öneririz.

  • Hasır Oturma Grupları

Klasik hasırlar, neredeyse yüzyıllardır kullanılıyor. Farklı örme teknikleriyle el yapımı olarak koltuk, masa, sandalye, sehpa, büfe gibi farklı ürünler bulunuyor. Hasır bahçe sandalyeleri hem masalar için hem de bahçe sandalyesi olarak üretiliyor.

Son yıllarda plastik hasır olarak üretilen ürünlerse, son derece kullanışlı ve her mevsim kullanıma uygun modellerdir. Farklı renk seçenekleri ve modelleriyle bahçelerin, terasların konfor ürünleridir.

2018 Yazında Hasır Şıklığı | 1

  • Hasır Sepetler

Rengarenk çiçek sepetleri, meyve sepetleri veya mutfakta kullanılmak üzere hasır sepet modelleri 2018 tasarımlarıyla sunuluyor. İnce örgülü ve oldukça dayanıklı modeller, uzun saplı, kıvrımlı, bombeli, çift kefeli gibi farklı tarzlarda üretiliyor. Büyük modelleri, bahçe dekorunda kullanabilir, banyolarda havlu sepeti olarak değerlendirebilirsiniz.

2018 Yazında Hasır Şıklığı | 2

  • Hasır Mutfak Gereçleri

Hasır sebzelik modelleri, 3- 4 çekmeceli, üst kısımlarında dolap veya ekmek sepeti eklemeli gibi farklı modellerde dizayn ediliyor. Mutfaklarda hasırdan örülen sepet, sebzelik, kaşıklık, sandalyeler, nihale, damacana kılıfı gibi farklı ürünler kullanarak dekorasyon bütünlüğü sağlayabilirsiniz.

  • Hasır Oturma Gereçleri

Bahçe, balkon ve mutfaklarda kullanılmak üzere sadece koltuklar ve hasır sandalye modelleri değil tabureler ve puflar da oldukça kullanışlıdır. Hem çocuklar hem yetişkinler için üretilen farklı ölçü ve tasarımlardaki hasır tabureler, uzun ömürlü kullanım sağlar. Sıvı ve ısıdan etkilenmez, boyanabilir ve silinebilir özelliklerdedir. Evin her alanında hasır dekorasyon ürünleri kullanılarak, şık ortamlar oluşturulabilir.

2018 Bahçe Mobilyaları Trendleri için Tıklayın !

Bunlar evlerinizi eski gösteriyor Tıklayın !

Bahçe ve Balkon Dekorasyonu Tıklayın !