Doğal taşlarla aksesuar yapımı için tatilde topladığınız taşları kullanabilirsiniz. Oval şekilde birbirinden farklı boyutlardaki taşları çeşitli boyalarla renklendirerek kullanabilir, dilediğiniz desen ve resimleri çizerek, eğlenceli temalar oluşturabilirsiniz.

Doğal Taşlarla Dekoratif Aksesuarlar Yapımı | 1

Doğal taşlarla banyo aksesuarı oluşturmak için boyamadan kullanmanız, daha şık bir görünüm verir. Parlaklığını artırmak için vernikleyebilirsiniz. Özellikle farklı renklerde taşlarınız var ise dekoratif şekilde dizayn edebilir, vernik ile üzerlerine bolca ışıltılar, simler ekleyerek daha natürel bir görünüm verebilirsiniz.

Doğal Taşlarla Dekoratif Aksesuarlar Yapımı | 2

Doğal Taş Boyama Nasıl Yapılır?

Akrilik boya kullanarak yapılan doğal taş boyama yöntemi için asetat kalemi kullanabilirsiniz. Dilediğiniz resim ve şekilleri, taşlar üzerine çizin. Kelebekler, çiçekler, semboller veya minik asimetrik desenler olabilir. Tamamen sizin sanatsal yönünüz ve tarzınızla alakalı olarak çizdiğiniz şekilleri, akrilik boya ile renklendirin.

Tamamen kuruduktan sonra vernikleyin. Şayet bütünsel bir resim oluşturacak iseniz, minik taşları boyadıktan ve vernikledikten sonra bir kontraplak üzerine kuvvetli yapıştırıcı kullanarak yapıştırabilirsiniz.

Doğal Taşlarla Dekoratif Aksesuarlar Yapımı | 3

Doğal Taşlardan Tablo Yapımı

Doğal taşlarla tablo yapımı için, dizayn ettiğiniz resimleri kontraplak üzerine yapıştırın. Ve yeniden tablonun bütününü vernikleyin. Yapıştırıcının daha etkili olmasını sağlar. Ardından istediğiniz yere asabilir veya zemin aksesuarı olarak kullanabilirsiniz.

Doğal taşları boyayarak dekoratif nazar boncukları, çiçek temaları, harfler ve rakamlardan oluşan dizilimler, tavus kuşu gibi dilediğiniz modelde süsleme yapabilirsiniz. Taşlar büyük boyutlarda ise yapıştırma için silikon kullanınız.

Doğal Taşlarla Dekoratif Aksesuarlar Yapımı | 4

Halat İpten Duvar Aksesuarı Yapımı Tıklayın !

Kasnaktan Duvar Rafı Yapımı Tıklayın !

Perde Aksesuarları Yapın, Evinize Canlılık Katın Tıklayın !

Ev Dekorasyonunda En Popüler Renkler 2019 Trendleri Tıklayın !