Vintage dekorasyon, mobilya ve tasarım konseptlerinin samimi bir tarzda uygulanması olarak nitelendirilebilir. Nostaljik formlar, modern çizgiler ile sunulan vintage dekorasyon, rahat ve konforlu içeriklere sahiptir.

Soft renkler ve çiçek desenleri bu dekorasyonda ön plandadır. Kumaş seçimleri de genellikle ipek olmak üzere en naif dokulardan seçilir.

Vintage Dekorasyon Nedir, Nasıl Yapılır? | 1

Vintage Konsept Nasıl Yapılır?

Country dekorasyon stili olarak da bilinen Vintage tasarımlarda, doğal görünüm ana tema olarak kullanılır. 1950’leri yansıtan ve etnik görünüm sunan vintage tasarımda, klasik ve modern arası çizgiler kullanılır.

Perdeler ve koltuklarda genellikle aynı desenler ve renkler kullanılarak, bütünlük sağlanır. Nostaljik olmaları, eşyaların samimi bir ortam oluşturmaları dekorasyonun en önemli özelliklerinden biridir.

Vintage Dekorasyon Nedir, Nasıl Yapılır? | 2

Vintage tasarımda genellikle sütlü kahve tonları kullanıldığı için konforlu ve huzur sağlayan bir ortam sunar. Büyük mobilyalar ile sade tasarımlar bir arada sunulur. Düzenleme nizami şekilde yapılır ve çok yer kaplamayan eşyalar, aksesuarlar ile dekorasyon yapılır. Vintage tasarım yaparken, loş ışıklar, sade aksesuarlar ve sıcaklık sunan eşyaları kullanabilirsiniz.

Vintage Salon Tasarımları İçin Tıklayın !

Japon Evleri Dekorasyon Fikirleri Tasarımları Tıklayın !

Bohem Dekorasyon Nedir? Tıklayın !