Irmak Alabalık olarak kendimize ilke edindiğimiz değerler müşterilerimize huzurlu bir ortamda, sıcak ve samimi ilişkiler çerçevesinde kaliteli ve güler yüzlü bir hizmet sunmaktır. Tesisimiz Kartepe ilçesinin Maşukiye mahallesine bağlıdır. Muhteşem bir dağ manzarası ve huzur verici doğası ile müşterilerimiz için rahatlatıcı ve dinlendirici bir ortam oluşturmayı amaçladık.

MAŞUKİYE  IRMAK ALABALIK TESİSLERİ

Tesisimizin doğal ırmak suyuna 200 metre cephesi vardır. Müşterilerimizin derenin sesi eşliğinde keyifli ve huzurlu  bir şekilde kahvaltı yapmaları veya yemeklerini yemeleri mümkündür. Tesisimizde müşterilerimize ikram edilen sular doğal kaynak suyudur.

Irmak Alabalık olarak zengin karadeniz köy kahvaltısının yanında , ana yemek olarak;  kiremitte alabalık, köfte, tavuk ve ızgara çeşitleri, ara sıcak olarak ; kiremitte mantar, eritme köy peyniri, bunun dışında yöresel olarak; Artvin mıhlaması ve Trabzon kuymağı gibi çeşitlerimiz mevcuttur .

Irmak Tesisleri Maşukiye | 1

Irmak Tesisleri Maşukiye

Tesisimizin Restaurant hizmetleri dışında kır düğünü organizasyonları, kına, nişan, sünnet düğünü, iş toplantıları, kurumsal etkinlikler, mezuniyet törenleri gibi daha birçok etkinliği yapmak için yeterli alanı mevcuttur.  500 kişilik düğün alanı artı 250 kişilik dere boyunca oturulabilecek kamelyalar mevcuttur. Saygılarımızla…

Irmak Tesisleri Maşukiye | 2

MAŞUKİYE  IRMAK ALABALIK TESİSLERİ