Kış aylarının soğuk ve mat görünümünü renkli bir kış makyajı trendleriyle kırmaya ne dersiniz hanımlar? İşte kış ayları için makyaj önerileri..

Kış ayları malum soğuk yapısıyla cildimizde istediğimiz etkiyi görmemizi engeller. Ancak çözümsüz değil! Kış aylarında uygulayabileceğiniz birkaç makyaj uygulamasıyla yaz aylarındaki gibi renkli ve doğal görebilirsiniz. Hazır mısınız hanımlar?

İşte kış ayları için makyaj önerileri

Renkli allıklar

Kış aylarında etkili bir görüntü sağlamak için renkli allıklarınızı meydana çıkarma vaktiniz geldi. Canlı pembe, şeftali tonlarını ve kırmızı allıklarınızı kış aylarına özel olarak kullanmaya ne dersiniz? Bizce kullanmalısınız çünkü belirttiğimiz renk tonları kış aylarının soğuk etkisini kırarak renkli ve sıcak bir görünüm kazandırır. Bu tondaki allıkları kullanırken dikkat etmeniz gereken detay makyajınızın daha hafif olması.

Kış Ayları İçin Makyaj Önerileri | 1

Krem allıklar

Cildinizin olduğundan daha çok aydınlık görünmesini istiyorsanız en etkili çözüm krem allık kullanmanız. Krem allıklarınızın içine aydınlatıcı ekleyin ve yüzünüze uygulayın. Açık tenli biriyseniz pembe tonlar, orta ve koyu bir tene sahipseniz fuşya ve şeftali tonlarını uygulayın.

Peki ya allığı nereye sürmeliyim?

Çok güzel makyaj yapıyor olabilirsiniz ama allığın tam olarak sürülmesi gereken yerini belirleyemiyorsanız onca emeğiniz boşa gidebilir bizden söylemesi. Sürdüğünüz allığın hakkının vermesini istiyorsanız allığınızı sadece elmacık kemiklerinin üzerine uygulamanız gerekir. Böylece daha canlı bir görünüm kazanabilirsiniz.