5 dakikada Doğru Renklerle Makyaj | 1


İlk makyajımız Kendal Jenners’dan. Özellikle genç kızlar için ideal bir makyaj. Hafif pırıltılı bir pudra, bej rengi göz farı, siyah ince çekilmiş eyeliner ( veya göz kalemi) ve rimel, elmacık kemiklerine gül veya şeftali rengi allık ve ten rengi tonlarda ruj ve parlatıcı ile tamamlanmış.




5 dakikada Doğru Renklerle Makyaj | 2


Bu da Demi Lovato ‘dan. Ten rengine uygun bir fondotenden sonra kullandığı rujun tonlarına yakın göz farı uygulanmış. Kirpiklere volume arttırıcı koyu renk rimel çekilmiş. Yanaklar parıltılı ve hafifbronza yakın birallıkla renklendirildikten sonra lipgolss la makyajını tamamlamış.




5 dakikada Doğru Renklerle Makyaj | 3

İşte hem yazılı hem de görsel basının peşinde olduğu Kim Kardashian. Ten rengine uygun koyu bir fondoten sürdükten sonra kalın bir şekilde eyeliner uygulayarak göz hatlarını belirginleştirmiş. Hem dolgunluk sağlayan hem de uzun gösteren rimel kullanarak dikkati bakışlarına çekmiş. Bronz pudra ve aynı tonlarda göz farı uyguladıktan sonra şeftali tonlarında ruj ile kamera karşısına çıkmaya hazır hale gelmiş.



5 dakikada Doğru Renklerle Makyaj | 4

İşte benim favorim. Keira Knightley.. Hem tavrına hem tarzına bayılıyorum.. Tenine uygun renkteki fondötenden sonra kahverengi göz farı kullanmış. Göz altlarına kahverengi kalem üstüne ise siyah eyeliner kullanarak gözlerini ortaya çıkarmış. Abartılı göstermeyen bir rimel pembe tonlarda allık ve ruj ile gayet hoş ve doğal bir görünüm yakalamış.