Bale en gelişmiş dans formlarından biridir. Bunun için makyaj uygulamak çok zordur. Balerin makyajı nasıl yapılır? makalemizde kolay ve pratik bir makyaj örneğine yer verdik.

Cildinizi nemlendirin. Nemlendirici krem cildinizi esnek ve yumuşak hale getirecektir. Kremin cilt tarafından emilir olduğunu hissedinceye kadar cildi ovun.

Kapatıcı uygulayın. Yüzünüzdeki pürüzlerin, lekelerin üzerine concealerı yani kapatıcıyı sürün.

Koyu pembe göz farı kullanın. Sadece kirpik üstüne göz kapaklara uygulayın. Kaş altına küçük bir boşluğa gelene kadar farı sürün.

Hemen kaşın altına boşluk kalan yere açık pembe far sürün.

Pembe dudak kalemini dudaklarınıza çekin, böylece dudaklarınızın güzelliğini vurgulayın.

Pastel tonlarında pembe bir ruj ile dudaklarınızı boyayın.

Toz pembe tonlarında bir allıkla makyajınızı tamamlayın.balerin_makyaji_nasil_yapilir (1) balerin_makyaji_nasil_yapilir (2) balerin_makyaji_nasil_yapilir (3) balerin_makyaji_nasil_yapilir (4) balerin_makyaji_nasil_yapilir (5) balerin_makyaji_nasil_yapilir (6) balerin_makyaji_nasil_yapilir (7)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.