Kusursuz güzelliğe sahip barbie bebekler gibi gözükmek için, barbie bebek makyajı nasıl yapılır? makalemizdeki bildirilenleri uygulayabilirsiniz.

barbie_bebek_makyaji_nasil_yapilir (1)
Yanaklarınıza pembe allık sürün.
barbie_bebek_makyaji_nasil_yapilir (2)
Barbie göz makyajı için göz kapaklarınıza açık mavi tonlarında, kaş altına pembe tonları olarak göz farını uygulayın. Başka renkleri de tercih edebilirsiniz, açık tonlarda olduğu sürece seçim sizin. Barbie makyajı pembe, açık mavi, fuşya tonlarının hakim olduğu bir makyaj tarzıdır.
barbie_bebek_makyaji_nasil_yapilir (3)
Dilerseniz takma kirpik, dilerseniz rimel sürerek göz makyajınızı tamamlayın.
barbie_bebek_makyaji_nasil_yapilir (4)
Barbie bebeklerin en önemli özelliği bembeyaz dişlerinin olmasıdır. Makyajınızdan önce dişlerinizi doğal bir yöntemle beyazlatın.

Diş Beyazlatmanın Doğal Yolları Tıklayınız

 

barbie_bebek_makyaji_nasil_yapilir (5)
Fuşya rengi bir rujla veya parlatıcı ile makyajınızı bitirin.

barbie_bebek_makyaji_nasil_yapilir (6)
İşte hepsi bu kadar!

Barbie Makyajı Yapımı 2

barbie_makyaji (1) barbie_makyaji (2) barbie_makyaji (3) barbie_makyaji (4) barbie_makyaji (5) barbie_makyaji (6) barbie_makyaji (7) barbie_makyaji (8) barbie_makyaji (9) barbie_makyaji (10) barbie_makyaji (11) barbie_makyaji (12) barbie_makyaji (13) barbie_makyaji (14) barbie_makyaji (15) barbie_makyaji (16) barbie_makyaji (17) barbie_makyaji (18) barbie_makyaji (19) barbie_makyaji (20) barbie_makyaji (21) barbie_makyaji (22) barbie_makyaji (23) barbie_makyaji (24) barbie_makyaji (25)YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.