Son yılların en büyük buluşudur Brezilya fönü. Brezilya fönü ya da diğer bir ismi ile keratin bakımı.

Natura keratin saç uzmanı Fulya Hanım Brezilya fönü ile ilgili sorularımızı cevaplayacak.

Keratin bakımı ayrı Brezilya fönü ayrı şey midir?

Aslında ikisi de aynı şeydir. Sadece bazı keratinlerin düzleştirme özelliği zayıf bakım özelliği yüksektir. Ya da bizim markamızda da olduğu gibi markaların düzleştirme (kalıcı fön) isteyenler için ayrı bir keratin çeşidi vardır. Bakım isteyenler için ayrı bir keratin çeşidi.

Türkiye’de herkesin kafasında şu soru var Brezilya fönü zararlı mıdır?

Öncelikle şunu söylemek isterim. Brezilya fönünün kesinlikle saça bir zararı yoktur. Aksine boyadan açıcılardan çeşitli kimyasallardan hasar görmüş yıpranmış saçları onarmak için keratin tedavisine ihtiyaçları vardır. Fakat dikkat edilmesi gereken en önemli nokta doğru marka ve doğru üründür.

Keratin içeriğinde formaldehit denilen bir kimyasal vardır. Amerikan sağlık kuruluşu FDA’ nın onayladığı keratin ürünlerinde Formaldehit oranı %4’ ün üzerinde olanlar sağlık açısından zararlıdır.

Bunu burada söylemek zorundayım maalesef Türkiye’de içerisinde %7 – % 10 formaldehit olan keratinler var.

Aslında Türkiye’de gerçekten profesyonel ve gönül rahatlığı ile saçlarınıza yaptırabileceğiniz 2 -3 keratin markası vardır.

Bunlardan biride Natura keratin’dir. Tüm Natura keratin ürünleri FDA onaylıdır, Organik ürün sertifikası vardır, Amerika’dan ithaldir, Türkiye’de tüm sağlık sertifikaları ve yasal izinleri mevcuttur.

Fırsat sitelerinde 50 TL’ ye Brezilya fönü görüyoruz bu mümkün mü?

Bu sorunuza şöyle cevap vereyim hiçbir fırsat kampanyasında kullanılan ürün olarak Natura keratin göremezsiniz.

Neden? Nedeni şu fırsat sitelerinde örnek olarak 50 TL’ye brezilya fönü kampanyası düzenleyen bir kuaför bu 50 TL nin 25 TL sini fırsat sitesi alır 25 TL sini kuaföre verir.

25 TL ye Brezilya fönü yapma imkânı var mı?

Bu konuda gerçekten çok hassasım biz bayanlar olarak bilinçli tüketici olursak. Sonradan pişman olacağımız şeyler yapmayız.

Şöyle bir matematiksel bir hesaplama yapalım. Bir Brezilya fönü uygulaması için ortalama 80 – 100 ml arasında keratin kullanılmaktadır. Kuaföre bunun maliyeti 70 – 90 TL arasında değişmektedir.

Kuaför bu işlem için 3 gün uğraşmaktadır. Kaliteli iyi bir markadan en uygun brezilya fönü uygulamasının olabileceği rakam 250 TL’dir.

Peki bu fırsat sitelerindeki kampanyalarda nasıl olur?

Bununla ilgili 3 – 4 teori oluşturabiliriz.

  1. Türkiye’ ye kaçak yollarla giren hiçbir yasal izni olmayan içerisindeki formaldehit oranı %10 üzerinde olan keratin kullanılıyor saçlarınız düzleşiyor mu düzleşiyor. Ama sizde sağlığınızdan oluyorsunuz.
  2. Saçınıza hiç keratin sürülmüyor saç maskesi ile bir işlem yapılıp gönderiliyorsunuz. 3 gün sonra saçlarınız eskisinden bir farkı yok.
  3. Ya da fırsat sitesine ödeme yapıyorsunuz hizmet alamıyorsunuz.

Birçok bayan bu işlemi evde kendiside yapabilmektedir. Ya da bizim ürünlerimizi satın alarak kuaförlerine götürüp yaptırabilmektedir. Böylelikle Kuaförde 400 TL – 500 TL ye yaptıracağı işlem çok daha uyguna yapabilmektedir.

Hemen sipariş vermek için tıklayınız…. www.naturakeratin.com.tr

Brezilya fönü

Brezilya fönü

Kadınlar Kulübü üyelerine özel Natura Keratin’ den % 15 indirim kuponu
İndirim kuponuna nasıl sahip olacaksınız?

1 – www.naturakeratin.com.tr  sitemize üye olduktan sonra info@naturakeratin.com.tr mail adresimize üye adınızı ve kadınlar kulübü indirim kuponundan faydalanmak istediğinizi yazmanız yeterlidir. Üyelik hesabınıza ve mail adresinize hediye kuponunuz gönderilecektir.

2 – 0212 475 82 26 Sipariş hattımızdan vereceğiniz siparişlerinizde kadınlar kulübü üyesi olduğunuzu söylediğinizde %15 indirim alacaksınız.

Brezilya fönü ile ilgili sormak istediğiniz sorularınızı www.facebook.com/naturakeratinturkiye sayfamızdan bize sorabilirsiniz.