Saçlarınızın parlak, gür, ve hacimli görünmesini mi istiyorsunuz? çemen tohumu saç maskesi makalemizdeki tarifi deneyebilirsiniz.
Methi tohumu diye de bilininen çemen tohumu zengin protein, demir ve vitamin özleri ile saç dökülmesini ve kepeği önler, sağlıklı saçlara kavuşmanızı sağlar.
Bunun için yapmanız gereken sadece çemen tohumu ile saçınıza maske uygulamak.Çemen tohumu yalnızca saçta kullanılmaz. İşte çemen tohumunun faydalarından bazıları; cinsel arzuyu kamçılar, süt bezlerini uyarıp anne sütünü artırır, balgamı söktürüp, öksürüğü giderir, adet şişkinliklerini krampları, ağrılarını alır.

Malzemeler
Çemen tohumu
Su

Yapılışı
Yarım su bardağı kurutulmuş çemen tohumunu küçük bir tencereye koyun, içine 2 bardak su katın ve geceden tohumu ıslatmaya bırakın.
cemen_tohumu_sac (1)Sabah olunca suyunu süzüp, yumuşamış olan tohumları blenderdan geçirin.cemen_tohumu_sac (3)cemen_tohumu_sac (4)
İçine biraz su ekleyip, kalın bir macun haline gelene kadar karıştırın.

Saçınıza Yapabileceğiniz Süper Maskeler Ve Saç Bakımı Hakkında Herşey Tıklayınız

cemen_tohumu_sac (5)
Saç maskeniz hazır!
Maskeyi saç derinize masaj yaparak yedirin.
Başınıza bone geçirip yarım saat saçınızda tutun.cemen_tohumu_sac (2)
Saçınızı her zamanki gibi şampuanlayıp, soğuk su ile durulayın.cemen_tohumu_sac (6) cemen_tohumu_sac (7)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.