Yaşlandıkça elastikiyetiniz kaybeden cildinizi gençleştirin! Mezopeeling nedir? Son dönemin popüler cilt gençleştirme işlemlerinden olan ve son derece etkili bu yöntemi araştırdık.

Cildinizi Gençleştirin! Mezopeeling Nedir?

Zamanın etkisi ile cilt derisi yıpranır. Genetik faktörler ve dış etkenler cildinizin yıpranmasında ve kırışmasında etkilidir. Cildinizin genç bir cilt gibi parlak ve gergin kalması için ise uygulatabileceğiniz yeni bir yöntem var. Mezopeeling !!

Cildinizi Gençleştirin! Mezopeeling Nedir? | 1

Mezopeelingin en önemli özelliği kısa sürede etkisini gösterebilmesidir. İçerisinde yıpranmış cildin ihtiyacı olan vitamin, mineral, antioksidan maddeler, hiyaluronik asit barındırır. Uzman kişiler tarafından, ince uçlu iğneler ile kısa sürede yapılabilen bir işlemdir. Yaşlanma karşıtı kremlerin uzun süreli kullanımına ihtiyacınız olmadan anında sonuç almış olursunuz.

Mezopeeling ciltte kolojen üretiminin artmasına yardımcı olacak maddeler barındırır. Bu sayede ciltteki ince kırışıklıklar tedavi edilmiş olur. Sağlıklı ve parlak bir cildin en önemli etkeni olan nem dengesi sağlanmış olur. Makyaj öncesinde cildinizin yenilenmiş olduğunu görebilirsiniz.