Evde yapılan doğal maske yöntemleri ile çillerin görünümünü azaltabilirsiniz. Limon, cilt bakımında ve temizliğinde kullanılan en temel doğal yöntemlerden biridir. Çillerin geçirilmesi için de kullanılan limonu, pamuğa sıkarak cilt yüzeyini silin. Ortalama 10 dk beklettikten sonra ılık su ile yüzünüzü yıkayın.

Sadece çiller için değil cilt lekelerinin geçirilmesi için de limon, en ideal yöntemlerden biridir. Ancak limonun yapısı oldukça asidik olduğu için 10 dakikadan fazla bekletilmemesi ve sıklıkla yapılmaması gereklidir. Haftada 1 veya 2 kez uygulanabilir.

Çillerin Geçirilmesi İçin Keten Tohumu | 1

Çil maskesi kesin çözüm

Çillerin Geçirilmesi İçin Keten Tohumu

Çil ve cilt lekelerinin geçirilmesi için uygulanan yöntemlerden biri de keten tohumudur. Doğal yöntemlerle çillerin geçirilmesi için; saf su içerisine bir miktar ekleyin ve iyice kaynatın.

Ortalama 5- 6 dakika kaynadıktan sonra süzgeç yardımıyla süzerek, suyunu temiz bir kaba alın. Pamuk ile keten tohumu suyunu, yüzünüze uygulayın. Cildin uygulamadan önce iyice temizlenmesi, makyaj ve kozmetik kalmaması gereklidir.

Kaynamış keten tohumu suyunu ılık olarak kullanın. Özellikle çillerin yoğun olduğu bölgeye sürün. 15- 20 dakika beklettikten sonra ılık su ile durulayın.

Suna Dumankaya Çil Maskesi Kesin Çözüm Tarifler Tıklayın !

Cilt lekelerine kesin çözüm..(Denenmiştir.) Tıklayın !

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları Tıklayın !