Doğal tariflerle istenmeyen tüylerden kurtulmak mümkün olup evde hazırlayabileceğiniz basit tariflerle kolayca ve doğal olarak istemediğiniz tüylerden kurtulabilirsiniz. Kalıcı tüy dökme yöntemi deneyerek, doğal olarak istemediğiniz tüylerinizi önce azaltıp sonra tamamen kurtulabilirsiniz. Bu yöntemlerin işe yarayabilmesi için düzenli bir şekilde uygulamanız şarttır. Düzenli şekilde uygulandığınızda; kısa vadede sonuç göstermek ve uzun vadede kalıcı çözümler sunmak için etkilidir.

Doğadan Gelen Tüy Dökme Yöntemi: Tuz ve Limon

Tuz ve limon kullanarak en pratik doğal tüy dökme yöntemini uygulayabilirsiniz. İhtiyacınız olan 1 adet taze sıkılmış limon suyu ve 1,5 çay kaşığı tuzdur. Tuz ve limonu bir kâsede karıştırdıktan sonra kurtulmak istediğiniz tüylerin olduğu bölgeye uygulayan ve kıl köklerine geldiğinden emin olun.

En az 2 ila 3 saat bu karışımı ilgili bölgede tutun ve ardından durulayın. Bu uygulamayı tüyleriniz yeniden çıktıkça tekrarlamanız gerekmektedir. Zamanla istemediğiniz tüylerinizin nasıl azaldığını göreceksiniz. Cildinizde aşırı bir yanma ya da kaşınma hissederseniz beklemeden durulmanız tavsiye edilmektedir.

Doğadan Gelen Tüy Dökme Yöntemi: Tuz ve Limon | 1

Yumurta Akıyla İstenmeyen Tüylerden Kurtulmak

Halk arasında en çok bilinen tüy dökücü doğal yöntemlerden biri olan yumurta akı, istenmeyen tüylerden kurtulmak için etkili bir yöntemdir. Yumurta akıyla birlikte toz şeker ve mısır unu kullanılması güzel bir doğal tarif oluşturmaktadır. Bu yöntem için ihtiyacınız olan malzemeler; bir adet yumurta akı, bir yemek kaşığı toz şeker ve bir yemek kaşığı mısır unudur.

Malzemeleri bir kapta iyice karıştırdıktan sonra hazırladığınız karışımı tüylerden kurtulmak istediğiniz bölgeye masaj yaparak uygulayın. Sürdüğünüz karışım kuruyana dek bekleyin ve ılık su ile durulayın. Bu doğal yöntemi haftada 4 ila 5 kez düzenli olarak uygulayarak, tüylerinizin azalmasını sağlayabilirsiniz.

İstenmeyen Tüylerden Kurtulma Yolları Tıklayın !

Yüzdeki İstenmeyen Tüylere Ağdasız Çözümler Tıklayın !

İstenmeyen Tüylerden Kurtaran Kesin Çözüm Tıklayın !

Doğal Yöntemlerle Tüy Dökme Yolları Tıklayın !