Cilt sağlığını korumak açısından düzenli bakım yapmak ve nemlendirmeye özen göstermek gerekir. Bu noktada ise evde hazırlanabilecek birbirinden farklı alternatif vardır. Yağlı cilt sorunları ya da gözenek gibi problemlerde, doğal ürünler her zaman daha etkilidir. Üstelik kimyasal malzemeler cilde zarar verdiğinden dolayı evde yapılacak maske ve peelingleri değerlendirmekte fayda vardır. Evde yapabileceğiniz doğal cilt bakım kürleri sayesinde kendinizi daha enerjik ve güzel hissedebilirsiniz.

Doğal Ve Evdeki Malzemeler İle Cilt Bakım Maskesi Alternatifleri | 1

Mısır Unu Maskesi Siyah Noktalar İçin Faydalı

Siyah noktaları ile ilgili problemler yaşayanlar açısından mısır unu maskesi oldukça avantajlıdır. Düzenli bir şekilde uygulanması durumunda siyah noktaların giderilmesine ve gözenek görünümünün azaltılmasına yardımcı olur.

  • Cilt tipinize göre günlük bakım önerileri arasında domates maskesi de yer alır.
  • Cildin sağlıkla parlamasına ve renk tonunun eşitlenmesine yardımcı olan domates maskesi, pirinç unu ile birlikte kısa süre içerisinde hazırlanır.
  • Yine aynı şekilde cildin gençleşmesine ve kırışıklık görünümünün azalmasına yardımcı olan tariflerinden bir diğeri ise pirinç maskesidir.
  • Belirtilen seçeneklerin tamamı doğal olduğu için cilt açısından herhangi bir problem oluşturmaz.
  • Pürüzsüz bir cilt için doğal yöntemler, hassas ciltler için de son derece faydalıdır.

Nemlendirici bal maskesi: Kuru ve gergin bir cilde sahip olanlar açısından ise bal maskesi son derece kullanışlıdır. Cildin nemlenmesine ve parlamasına yardımcı maske, düzenli kullanımda renk eşitsizliklerini de giderir. Yüz maskesi içerikleri doğal ya da organik olduğunda, cilde zarar vermeyeceği için uzun süre düzenli bir şekilde kullanım için uygundur.

Doğal Ve Evdeki Malzemeler İle Cilt Bakım Maskesi Alternatifleri | 2

Cilt Beyazlatan 10 Doğal Maske için Tıklayın !

Siyah Noktalara Kesin Çözüm Yöntemleri Tıklayın !

Bronzlaşan Cilt Rengini Açan Maske Tarifleri Tıklayın !

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Tıklayın !

Botoks etkili maske için Tıklayın !

Kırışıklık Giderici Yoğurtlu Maske Tarifi Tıklayın !

Siyah Noktalara Tarçın Maskesi Ve Diş Macunu Maskesi Tarifi Tıklayın !