Her yaşta ve her cilt tipinde görülen siyah noktalar, doğal yöntemler kullanarak geçirilebilir. Bu yöntemlerin düzenli olarak uygulanması ise yeni siyah noktaların oluşmasını önlerken, gözeneklerin sıkılaşmasını ve pürüzsüz bir cilt yapısına sahip olmanıza olanak sunar.

Siyah Noktaları Yok Etmek İçin

Doğal yöntemlerle siyah noktaları temizlemek için;

Doğal Yöntemlerle Siyah Noktaları Yok Etmek | 1

  • Karbonat Bakımı

Sivilcelerin giderilmesinde, ciltteki bakterilerin yok edilmesinde etkili olan karbonat, siyah noktaları da derinlemesine temizler. Granüllü yapısıyla, peeling etkisi oluşturur ve gözeneklerin içerisini temizler.

Maden suyu ve karbonatı karıştırarak, krema kıvamına getirin. Ortalama olarak; 2 yemek kaşığı karbonat, 3 yemek kaşığı maden suyu. Kıvamı için biraz daha maden suyu ekleyebilir, kullanılacak bölgenin yoğunluğuna göre artırabilirsiniz.

Temizlenmiş cilt üzerine uygulayın. Siyah noktalar ve sivilcelerin üzerine sürün, kuruduktan sonra ılık suyla yıkayın ve kurulayın.

  • Şeker Bakımı

Peeling etkisiyle toz şeker, siyah nokta temizliği için idealdir. Dilediğiniz miktarda şekeri su ile karıştırın ve yüzünüze peeling yapın. Cildi çizmeden hafif masaj uygulamasıyla 5-10 dakika sonra ılık suyla yıkayın ve kurulayın.

Siyah Noktalara Kesin Çözüm Yöntemleri Tıklayın !

Burun Üstündeki ve T Bölgesindeki Siyah Noktalar İçin Maske Tarifi Tıklayın !

Siyah Noktalara Tarçın Maskesi Ve Diş Macunu Maskesi Tarifi Tıklayın !