Lancome Hypnose Babydoll Mascara, benzersiz bir makyaj sonucu büyük görünen gözler için hacim, kıvrım ve uzunluk sağlar.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 1

Estée Lauder Sumptuous Extreme Mascara, kirpiklerinizi topaklanma yapmadan kıvırır ve maximum uzunluğa ulaştırır. Yeni jenerasyon Estée Lauder Sumptuous Extreme ile kirpikleriniz artık inanılmaz görünür! Kirpiklerinizi tek bir sürüşte yoğunlaştıran ve uzatan bu mükemmel maskara ile gözleriniz artık daha belirgin, bakışlar daha etkileyici olacaktır!

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 2

Dior Diorshow Extase Mascara, dolgunluk ve ani flaş etkisi yaratan mükemmel Diorshow Extase Mascara anında kirpiklerinizi belirginleştirecek ve kusursuz bir görüntü sağlayacaktır.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 3

Ysl Mascara Volume Effet Shocking Mascara, hacim kazandıran maskara adeta takma kirpik etkisi yaratarak yoğun, sık ve uzun kirpikler yaratır. Sadece bir kaç fırça darbesi ile kalın, kıvrımlı, uzun ve sık kirpiklere ve şok dalgası yaratan etkili bakışlara sahip olabilirsiniz.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 4

Clarins Instant Definition Mascara, özel ikili fırçası sayesinde, en kısalar dâhil, ulaşamadığı hiçbir kirpik bırakmayan, hacim ve kişiye özel belirginlik sağlayan, uzun süre kalıcı etki gösteren mascara…

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 5

Guerlain Le 2 de Guerlain Mascara Volume Mascara, çift fırçası ve iki ayrı formülü sayesinde mükemmel bir şekilde kirpiklere hacim kazandırır. İyice kıvırır ve yoğun bir parlaklık kazandırır. Minyatür bir rulo gibi, sünger aplikatör yardımıyla her kirpiği tek tek iyice boyar, kolay, hızlı bir uygulama sağlar.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 6

Givenchy Phenomen Eyes Paillettes Mascara, kirpikleri tek tek ayırarak tüm kirpiklere eşit oranda dağılmasını sağlar. Yuvarlak formda patentli fırçası sayesinde son derece belirgin ve panoramik bir sonuç elde edebilirsiniz.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 7

Shiseido Perfect Mascara Defining Volume Mascara, suya ve terlemeye karşı dayanaklı uzun süre kalıcı formülü ile daha çok kirpik etkisi ile yoğun bakışlar yaratır.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 8

Bourjouis Volume Fast & Perfect Mascara, otomatik kirpik kıvırıcı siyah mascara pille çalışarak sağlı ve sollu olarak kirpikleri kıvırarak takma kirpik etkisi yaratır.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 9

Max Factor Lash Extention Effect Mascara, uçlardaki kısa kirpiklerde bile çarpıcı uzunluk yakalamak isteyen için kaçırılmaz bir fırsattır!

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 10

Loreal Mascara Volume Million Lashes Carb Black, milyonlarca kirpik görünümü sağlayarak takma kirpik etkisi yaratır.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 11

Sisley Phyto Mascara Ultra Stretch, kirpiklerinizi belirginleştirir, kıvırır ve kirpiklerin daha uzun görünmesini sağlar. Kirpiklerinizi tamamen kaplayarak, güzelleştirir, korur, kıvrık ve pürüzsüz bir görünüme sahip olunmasını sağlar.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 12

Elizabeth Arden Ceramide Lash Extending Treatment Mascara, kirpikleri uzatan, belirginleştiren ve yeniden yapılandıran, Ceramide Üçlü Kompleks ve Keravis içeren ilk maskara… Kirpiklere daha uzun ve dolgun, bakışlara daha genç ve ışıltılı görünüm kazandırır.

En "Göz Alıcı" Maskaralar | 13

İlgili Konular ;
Hangi rimel?
Göz Makyajı (rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
Rimeli çıkarmak?