Epilasyon Sonrası Mükemmel Rahatlama için: Post-Shave Balm | 1Dermalogica’nın Tıraş serisi ürünleri içerisinde yer alan Post-Shave Balm kanıtlanmış özel formülü ile hem erkekler, hem de kadınlar için tıraş, ağda ve epilasyon sonrası mükemmel bir rahatlama sağlıyor.

Tıraş, ağda ve epilasyon sonrası cildin yaşadığı travma çoğu kez bize yüzünü ağrı, acı, kızarıklık ve kuruluk olarak gösterebiliyor. İşlem sonrası doğru bir ürün kullanıldığında bu etkileri minimuma indirmek mümkün. Dermalogica Post-Shave Balm sıradan bir tıraş sonrası ürünün aksine ikili etkisiyle hem işlem sonrası ağrı ve acıyı azaltarak cildi ferahlatıyor, hem de ciltte oluşan kuruluk, pullanma gibi etkileri yok ederek cildi UV ışınları ve serbest radikal hasarlara karşı koruyor.

Yağsız formülü ile kolayca emilerek cildi rahatlatan ve nemlendiren bu ince yapılı bakım balsamı, kıl dönmelerini önlerken, tahrişi ve kızarıklığı azaltıyor. İçeriğindeki niyasinamid kompleksi, kafein, maya özü ve çinko glukonat yağ oluşumunu dengelerken, pantenol ve aloe tıraş sonrası iyileşmeyi hızlandırıyor.

Klasik tıraş ve epilasyon sonrası bakım ürünleri alkol, parfüm ve koloran gibi ciltte iritasyon ve tahrişi artırıcı maddeler içerebiliyor. Diğer tüm Dermalogica ürünlerinde olduğu gibi yapay koku, parfüm, ciltte alerji ve tahrişe neden olabilecek hiçbir katkı maddesi içermiyen Post-Shave Balm, en hassas ciltler de dahil olmak üzere herkesin güvenle kullanabileceği bir bakım kremi.

Tavsiye edilen KDV dahil perakende fiyatı:92,50 TL 50gr.