Kadinlar Kulubu Muhteşem Yüzyıl Yorumlari icin tiklayin

Son günlerin en çok konuşulan dizisi Muhteşem Yüzyıl’da kurulan sofralara Lale Devri’nin ürünleri tarihi taşıyor. Harem’de düzenlenen eğlencede Valide Sultan Nebahat Çehre’nin ve Sultan Süleyman’ında sık sık kullandığı Lale Devri Mahpeyker Serisi gümüş bardaklar yok satıyor.

Mahpeyker Serisi gümüş sürahi, Safiye Sultan işlemeli ve düz bardaklardan oluşuyor. Gümüş sürahi 270TL’den, Safiye Sultan işlemeli gümüş bardaklar 90TL’den, düz gümüş bardaklar ise 65TL’den satışa sunuluyor. Tüm ürünlerinde geçmişten gelen izleri günümüze taşıyan Lale Devri, Muhteşem Yüzyıl’ın sofralarına ürünleri ile dönemin izlerini yansıtıyor.

Muhteşem Yüzyıl Dizisinde Kullanılan Gümüş Sürahi ve Bardakları Yok Satıyor | 1

Lale Devri – Hakkında

Günümüzün hızlı yaşam anlayışı içinde unutulmaya yüz tutan geleneksel yaşam ayrıntılarını yaşatma misyonuyla yola çıkan Lale Devri, ilk mağazasını 2010 yılı Eylül’ünde İstinye Park’ta hizmete açtı. El emeği cam ürünleri kadar gümüş kaplama aksesuarlarla da belli bir zevk anlayışını yansıtan Lale Devri, şimdiden dekorasyon kadar hediyelik alanında da geleneksel olana dönüşün ayrıcalıklı bir temsilcisi haline geldi. Lale Devri’nin 2010-2011 hedefleri arasında ise şubeleşmek ve yurt dışında belirlenen merkezlerde mağazalar açmak da var…