Fahriye Evcen Glam makyajı nasıl yapılır? Şık bir akşam yemeği, davet veya özel bir buluşma… Bu özel ve önemli gecelerde ihtiyacın olan göz alıcı makyaj önerisi için ilham kaynağımız, tabii ki Fahriye Evcen. Başarılı oyuncunun L’Oréal Paris Makyaj Tasarımcısı Ali Rıza Özdemir tarafından tasarlanan ve uygulanan Glam makyajından ilham alarak, sen de özel günlerinde süperstar gibi görünebilirsin!

Fahriye Evcen Glam makyajı nasıl yapılır?

Fahriye Evcen Glam makyajı nasıl yapılır?

Fahriye Evcen’in Glam makyajı nasıl yapılır?
Glam makyaj denilince aklına ne geliyor? Kusursuz bir ten görünümü, çarpıcı bakışlar ve etkileyici dudaklar…Özel buluşma öncesi seni büyük bir stresten kurtarıyoruz ve Fahriye Evcen’in Glam makyajının detaylarını adım adım anlatıyoruz. Kendini ‘o’ gece süperstar gibi hissetmek için yapman gereken şey sadece kendini bize bırakman ve aşağıdaki adımları takip etmen!

1. Adım: Mat ve kusursuz ten görünümü
2016 yılının en büyük makyaj trendlerinden olan mat ten görünümü, Glam makyajın ilk basamağını oluşturuyor. Bunun için L’Oréal Paris Infaillible Matte Fondöten ile gün boyu kusursuz ve mat ten makyajına kavuşabilirsin. Cildine en yakın tonda seçtiğin fondötenini tampon hareketlerle cildine uygula. Gece boyu ışıldamak ve doğal bronzluğun ile göz kamaştırmak için elmacık kemiklerinin üzerine L’Oréal Paris Glam Bronze Duo bronzlaştırıcı pudranı uygulamalısın.

2. Adım: Derin ve etkileyici bakışlar
Glam makyajı en etkileyici yanı şüphesiz ki derin bakışlardır. Fahriye Evcen’in kusursuz göz makyajına L’Oréal Paris Color Riche Far Paleti’ndeki siyah rengi kirpik diplerine uygularak başlayabilirsin. Kaş bitimi hizasına kadar farını uygulayarak dumanlı göz makyajını oluştur. Far paletindeki koyu gri rengini göz kapağının katlanma çizgisine uygula. Göz makyajının daha aydınlık ve belirgin görünmesi için kaş altına beyaz tonlarındaki farını uygula. Kirpik altına ise, far paletindeki siyah rengini ince bir çizgi şeklinde uygularak göz makyajında bütünlüğü yakalayabilirsin.

Bakışlardaki derinliği arttırmak için L’Oréal Paris Superstar Eyeliner’ı üst ve alt kirpik diplerine uygulamalısın. İncecik ucu sayesinde eyeliner çekmek artık çok kolay! Daha sonra kirpiklerini hacimli ve vurgulu göstermek için L’Oréal Paris Red Carpet Black Maskara’nın baz kısmını uygula. Kirpiklerinde tam istediğin uzuluk ve siyahlık için maskaranın ikinci kısmını sür.

3. Adım: Çarpıcı dudaklar
Dudaklarında büyüleyici etki arıyorsan, Fahriye Evcen’in de tercihi olan L’Oréal Paris Color Riche 430 Ruj’u mutlaka denemelisin. Kırmızının en koyu tonu olan bu ruj, ‘o’ gece star gibi görünmeye yardımcı olacaktır.

Kaynak: makyaj.com