Güneş alerjisi olduğu için dilediğince bronzlaşamayanlara müjde. Güneşe çıkmadan bronzlaşma! Otobronzan kremler ile bu mümkün. Sağlıklı ve güneşlenmeden yaz ve kış aylarında bronz kalabilirsiniz.

Otobronzan Kremler

Otobronzan kremler son yıllarda popüleritesi artan ürünler. Güneşin zararlı etkilerinden uzak durmak isteyen yada güneş alerjisi olanlar için altın değerinde ürünler. Güneşe çıkmadan bronzlaştırma özelliği ise tamamen deri yüzeyindeki amino asitler ile gerçekleşiyor.

Otobronzan kremler, içerisinde DHA molekülü barındırır, cilt ile temas ettiğinde ise deri yüzeyindeki amino asitler ile etkileşime girer ve bronzlaşma sağlar. Otobronzan kremleri tercih ederken mutlaka güneşten koruyucu içeriğe sahip olup olmadığına dikkat etmeniz gerekiyor.

Güneşe çıkmadan bronzlaşma! Otobronzan Kremler | 1

Otobronzan Kremler Nasıl Kullanılır?

Uygulama yapacağınız bölgenin temiz ve makyajsız olması gerekir. Ürün ancak bu şekilde deriye tamamen etki edebilir. Ağda yada jilet gibi işlemler uyguluyorsanız en az bir gün öncesinde tamamlamış olun. Açık olan gözenekler sonrasında sivilcelenme sorunu yaratabilir.
Ürünün kullanımı konusunda kutunun üzerinde yer alan kullanım talimatlarına uyun. Ürünü eşit olarak cildinize dağıttığınızdan emin olun. Dikey hareketler ile uygulayabilirsiniz. Ürünü uygulandıktan sonra ellerinizi ve tırnak içlerinizi iyice yıkayın.
İlk 30 dakika cildinize yapışacak ve kremi alabilecek elbiseler tercih etmeyin. Krem ortalama 2 saat içerisinde etkinliğini göstermeye başlar. ( Kullandığınız ürüne göre bu süre değişebilir.) Bu süreden sonra su ve ter kremin varlığını etkilemeyecektir. Otobronzan kremleri kullanmak istediğiniz sıklık size kalmış olsa bile hergün kullanmaya çalışın. Cildinizin hava almasına izin verin.