Kahve ile yapılan bacak peelingi evlerde kolaylıkla uygulanabilen doğal yöntemler arasında yer almaktadır.  Pürüzsüz bacaklara sahip olmak mümkün olmaktadır. Bunun için bayanların uygulaması gereken doğal yöntemler arasında bulunan kahve ile yapılan peeling uygulamalarının olumlu sonuçlarını göreceksiniz. Kahve ile yapılan peeling uygulamaları doğal yöntemler arasında en fazla tercih edilen uygulamalar arasında yer alır.  Cilt sağlığını korumak ve kadınların hayal ettiği pürüzsüz bacaklar için peeling uygulamak önem kazanmaktadır.

Kahve Telvesi İle Peeling

Kahve tüketimi Türk hanımlarının vazgeçilmez tutkuları arasındadır. Kahvelerinizi içtikten sonra bacaklarınıza uygulayacağınız telve maskesi ile pürüzsüz görünümlü bacaklara sahip olacaksınız. Kahve telvesi ile yapılan kahve peelingi oldukça kolay uygulanabilen doğal yöntemler arasında yer almaktadır.  Temiz bacaklara uygulanan telve maskesi sayesinde bayanlar bacaklarındaki pürüzsüz görüntünün etkisini kısa bir süre içerisinde görmektedir.

Kahve İle Bacak Peelingi | 1

Kahve Telveli Peeling Uygulaması

İçerisinde barındırdığı mineral ve vitaminler sayesinde cilt üzerinde doğal bir peeling etkisine sahip olan kahve telvesi yapımı uygulaması oldukça kolay olan doğal yöntemler arasında bulunur. Kendinize bacak pürüzsüzleştirme programı hazırlayarak aksatmadan haftada üç gün banyo öncesinde yumuşak masajlar halinde bacaklarınıza uygulayacağınız kahve telveli maskeler ile cildiniz sıkılaşarak temizlenir ve cilt üzerindeki akne ve sivilce sorunları giderilir. Uygulama sonrasında 10-15 dakika beklenerek yıkanmak yeterli olacaktır.

Kahve telveli peeling uygulanması için gerekli olan malzemeler;

  • 1 paket kahve telvesi (içilen kahvelerin telveleri olabilir)
  • 1 limon suyu veya esmer şeker
  • 1çay bardağı zeytinyağı

Türk kahvesi tüketiminin saymakla bitmeyen şifalı faydaları yanı sıra cilt üzerinde mucize etkileri bulunmaktadır.

Türk Kahvesi İle Peeling Tarifleri Tıklayın !

Evde uygulanan peeling tarifleri Tıklayın !

Bacaklardaki Batıklar Nasıl Geçer? Batık Tedavisi Nasıl Olur? Tıklayın !

Parlak Ve Porselen Gibi Cilt İçin Maske Tarifleri Tıklayın !