Kylie Jenner Kardashian ailesinin şüphesiz en güzel üyelerinden. Kylie Jenner makyajı nasıl yapılır? resimli anlatım makalemizde adım adım bu ünlünün makyajına yer verdik.
Konuda geçen makyaj malzemeleri Kylie’nin tercih ettiği ürünler, aynısını kullanmanız şart değil benzeri de işinizi görecektir.

1.Adım
Makyajınıza ilk olarak cildinize primer uygulamakla başlayın.
Primer yüzünüze sürüp parmaklarınızla dağıtın. Bu makyaj malazemesi cildinizdeki kusurları kapatacak ve makyajınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacaktır.

2.Adım
Sıra geldi fondöten uygulamasına. Kylie Jenner’in fondöten seçimi NARS Sheerglow in Deauville markasından yana, bu fondöteni veya benzerini kullanabilirsiniz.
Bu marka teninize çok koyu kaçtı ise, cilt tonunuzla eşleşen bir fondöten tercih etmelisiniz.

3.Adım
Göz altlarınıza ve cildinizde leke, sivilce olan yerlere concealer sürün.
Concealerda Kylie Jenner “Rimmel ‘Wake Me Up’ ” markasını kullanıyor ve böylece daha fresh ve çarpıcı görüntü yakalıyor.
Siz herhangi bir marka kullanabilirsiniz, fakat fondöteninizle uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz.

4.Adım
Kaşlarınızı mükemmelleştirin!. Kylie’nin oldukça koyu ve kavisli kaşları vardır.
Bu görüntüyü yakalamak için kaş kalemi yahut göz farı ile kaşlarınızdaki boşlukları doldurmalısınız. “MAC eyeshadows in ‘Mystery’ and ‘Charcoal Brown” Kylie’nin kaş makyajındaki kulladığı kozmetik ürünlerdir.

5.Adım
Yüzünüze ekstradan renk katmak istemiyorsanız, saydam renkte bir pudra kullanın. “Rimmel ‘Stay Matte’ “gibi toz allık yüzünüz kusursuz görünmesini sağlayacaktır.

6.Adım
Bronzlaştırıcı sürün.”The Bourjois chocolate bronzer powder” Kylie Jenner makyajı bronzlaştırıcısı için doğru renktir, bu pudradan satın alın veya bu renge yakın bir allık seçin. Makyaj fırçasıyla elmacık kemiklerinize, burnunuza ve şakaklarınıza uygulayın.

7.Adım
Allık uygulayın. Kylie “the Revlon Matte Blush in the shade ‘Blushing Berry’.” markasındaki gibi oldukça parlak pembe bir allığı yüzüne uyguluyor.
Böylece kusursuz bir yüze kavuşuyor

8.Adım
İstediğiniz highlighter ile yüzünüze vurgu yapın. Kylie’nin highligher tercihi ise “Laura Mercier ‘Golden Pink'” markasından yana. Daha ışıltılı bir görünüm için elmacık kemiklerine bunu uygulayın.

9.Adım
Kylie dudak kalemi ile dudaklarını çerçevelemeyi seviyor!
” Bobbi Brown’s ‘Beige ” ise Kylie’nin dudak kaleminde kullandığı marka.
Daha sonra ” MAC’s ‘Cream In Your Coffee'” lipsticiği ile dudak makyajını tamamlıyor.

10.Adım
Geldik Kylie Jenner göz makyajına Kylie göz kapaklarına ” Bobbi Brown’s ‘White’,” marka göz farı sürüyor, göz kapağının üzerine ve kaş kemiğinin altına bu farı sürüyor.

11. Adım
“Bobbi Brown ‘Sable’ ” gibi koyu kahverengi tonlarda bir göz farını göz kapaklarınıza sürün ve dumanlı göz makyajı efekti oluşturun!

12. Adım
Bobbi Brown’s ‘Black Ink’ gibi iyi bir marka jel eyelinerı kirpik çizginize olabildiğince yakın şekilde çekin. Parmaklarınızla hafifçe eyelinerı dağıtıp smooke eyes görüntüsü sağlayın.

13.Adım
“Maxfactor Lash Effect Mascara” gibi kirpiklere hacim ve uzunluk katan rimeli kirpiklerinize uygulayın.

14.Adım
Evet şimdi sıra takma kirpiğe geldi, mac 36 lash takma kirpik size Kylie’nin görünümünü elde etmekte yardımcı olacaktır.
Takma kirpiği yapıştırdıktan sonra, kullandığınız tutkal izini gizlemek için, tekrar eyeliner kullanabilirsiniz.kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (1) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (2) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (3) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (4) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (5) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (6) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (7) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (8) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (9) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (10) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (11) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (12) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (13) kylie_jenner_makyaji_nasil_yapilir_resimli_anlatim (14)

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir