Pudra sadece bebek bakımında değil ter kokusunu önleme yada makyaj gibi uygulamalarda en büyük yardımcınız olabilir. Pudranın bilinmeyen marifetleri ile terlemeye son verin.

Pudranın Bilinmeyen Marifetleri

Pudranın Bilinmeyen Marifetleri | 1

Makyaj yaptığınızda yüzünüzdeki o sinir bozan parlaklığı alması için pudra kullanabilirsiniz.
Yaz aylarında terleme ve ter kokusu probleminiz için pudra tam bir kurtarıcı, sürün ve ter kokusundan kurtulun:KK66:

Cildimizdeki sivilceler sinir bozucu olabiliyor, 1 yemek kaşığı pudraya 1 tatlı kaşığı limon suyunu ekleyip maske yapıyoruz ve bu maskeyi sivilceli bölgelere sürüyoruz.

Kirpikleriniz dolgun ve takma kirpik etkisi yapsın, görenler kirpiklerinize odaklansın mı istiyorsunuz, hemen bir kat rimel sonrası kirpiklerimize pudra sürüyoruz üstüne bir kat daha rimel sürüyoruz, kirpiklerimiz uzun dolgun görünüyor :KK66:

Pudranın Bilinmeyen Marifetleri | 2

Pudra’nın marifetleri bunlarla da bitmiyor, kitaplığınızdaki bazı kitaplarınız nemlenmişse sayfalara pudra serpiyoruz, sayfaları açık bırakıp 5-10 dakika bekletiyoruz, sonra pudrayı temizleyip aynı işlemi bir kez daha tekrarlıyoruz.

Malum yaz geliyor, öfleye pöfleye yatıp sıcaktan bunalacağımız günler yakın, serin bir yatakta yatmak istiyorsanız bir miktar pudrayı yatağınıza dökün, 5-10 dakika sonra serinlemiş misler gibi kokan yatağınızda mışıl mışıl uyuyun.

Ayaklarınız terliyor ve ayakkabılarınız koku mu yapıyor yine pudramız devrede, ayakkabılarımızı hemen pudralıyoruz, o kötü koku, ayakkabıdaki nem yok olup gidiyor.