Regl Döneminde Ağda Yapılabilir Mi? Regl dönemi bir kadının bedeninin yenilendiği ve yoğun hormon değişikliklerinin olduğu dönem anlamına gelmektedir. Bu nedenle regl dönemine yakın ve regl döneminde kadınlarda alınan tüyler daha fazla çıkar. Bu dönemin sonlanmasının ardından 2 ya da 3 gün içerisinde kendi dengesine kavuşan bayanlar ağda işlemini yaptırmalıdır. Bu zaman diliminde yapılan çok yararlı olmayacak ve tüy sorununun yenilenmesine bir ay içerisinde iki ya da 3 kere işlemin tekrarlanmasına neden olacaktır. Doğru bir periyotta yaptığınız ağda uygulaması sizin için faydalı olacak kesintisiz en az 3 hafta süren bir rahatlık sağlayacaktır.

Regl Döneminde Ağda Yapılabilir Mi?

Adet dönemi aynı zamanda kadının en duyarlı olduğu bütün vücudun aktif olduğu dönemlerden biridir. Bu dönemde hassaslaşan kadınlar ağda uygulamasına çok fazla ihtiyaçları varsa yapabilir ancak acıyı ve ağrıyı normalden fazla hissedebilirler. Bunun yanı sıra cildinizde tahriş beklediğinizden fazla bir hal de alabilir.

Ve bu dönemde yapılan işlemin bir kötü yanı da tüylerin adet dönemi içinde çıkabilecek olması size 3 hafta süren bu rahatlığı vermemesidir. Hormonların aktif olduğu bu dönemde tüylenme artar ve çeşitli bölgelerde hızlı bir şekilde tüylenme devam eder alsanız da tüyleriniz hormonların etkisiyle yeniden aktif bir şekilde uzayacak anlık bir çözüm haline gelecektir ağda.

Adetiniz bittikten sonra 3 gün bekleyerek gerçekleştireceğiniz işlem daha sağlıklı ve dengesini bulmuş bir vücuda gerçekleştirilecektir.

Regl Döneminde Ağda Yapılabilir Mi?

Regl Döneminde Ağda Yapılabilir Mi?

İstenmeyen Tüylerden Nasıl Kurtuluruz?

İstenmeyen tüyler herkes için büyük bir sorundur. Nedeni kişinin kendine güvenini dahi etkiliyor olması ve görünümü etkilemesidir. Özellikle kadınlarda daha sık olan bu durum güzelliğim simgesi olan ve bakım yaptırmayı seven bayanlar için daha büyük bir sorun olmaktadır. Nedeni ise çözümlerin ya geçici kısa süreli ya da kalıcı olmasıdır. İlk uygulamalarda herkes kolay yöntemlere gitmek istese de zaman içerisinde herkes sir ağdanın uzun süreli olarak sağladığı yarardan faydalanmak istemektedir. Her tür ekonomiye de uygun olan bu yöntem sayesinde kadınlar rahat bir nefes almıştır.

İstenmeyen tüy sorununa çözüm olarak iki yaklaşım vardır. İlki; tüy dökücü kremler ve banyo bıçaklarıdır. Bunlar asla yeterli gelmeyen aynı zamanda kılların köklenmesine neden olan uygulamalar olarak bilinmektedir.

İkincisi ise uzun süreli yöntemlerdir ve bu yöntemlerde içerisinde 2 başlığa ayrılmaktadır.
İlk olarak ele alınacak olan Epilasyon uygulamalarıdır. Bu uygulama epilatör adı verilen üretimin cildinizde birçok cımbızın aynı anda çalışıyor etkisi yaratması ile kılları kökten alması sonucu uzun süre sağladığı istenmeyen tüy çözümüdür. Bunların yanı sıra uzman uygulamaları gerektiren lazer epilasyonlar da başarılı sonuçlar vermektedir.

İkinci olarak ise; Depilasyon uygulamalarıdır. Bunlar ip ile tüylerden kurtulma ağda yöntemleri ve cımbız uygulamaları olarak sıralanabilir ve bu yöntemlerde biraz uğraştırıcı olmasına rağmen son derece etkilidir.

İlk yöntem epilatör uygulaması dışında pahalı bir hal alabilir fakat oldukça uzun vadelidir. Ancak ekonomik ve uzun soluklu çözümler arıyorsanız depilasyon sizin için en ideal yoldur. Başarılı bir uygulama ardından istenmeyen tüylerinize bu yöntemlerle elveda diyebilir ve 3 hafta boyunca pürüzsüz bir cilde sahip olabilirsiniz. Ancak bu uygulamalarda kolay yolu seçmemeli ve kıl köklerinizin güçlenmesine engel olmalısınız.

Kaynak: Bakımlı olmak