Sadece Sephora’larda satılan benzersiz Rexaline nemlendirici cilt bakım ürünleri, yaz boyunca, güneşin kuruttuğu dudakları ve göz çevresini besleyip nemlendirerek, tüm kadınların gözdesi oluyor.

Rexaline yaz sezonunda da plaj çantalarının vazgeçilmezi oluyor | 1“Rexaline Hydra Lip Care” Nemlendirici Dudak Balsamı

Yaz-kış bakımlı ve canlı dudakların hayalini kuranları gülümsetiyor. Ürün, kuru dudakları yoğun nemlendirirken, yumuşatıp, pürüzsüzleştiriyor. İpeksi dokusu, tatlı bal ve limon aromasıyla dudaklar için adeta bir maske görevi üstlenen ürün, dudağı soğuk, güneş gibi dış etkenlere karşı koruyor. Düzenli kullanıldığında, dudakların yumuşak, pürüzsüz ve dolgun olmasını sağlıyor. Paraben içermeyen ürün, bileşimindeki Shea ve Aloe Vera yağıyla dudakları besliyor, nemlendiriyor, kurumaya ve çatlamaya karşı koruyor, E vitamini ise serbest radikallerin zararlı etkilerini gideriyor.

Fiyatı: 46 TL

Rexaline yaz sezonunda da plaj çantalarının vazgeçilmezi oluyor | 2“Rexaline Hydra-Eye Zone” Göz Çevresi Bakım Kremi

Yoğun nemlendiricili formülüyle kırışıkları, mor halkaları ve şişlikleri azaltarak, göz çevresine yenilenmiş bir görünüm kazandırıyor. Güneşin zararlı ışınlarıyla kuruyan göz çevresini nemlendiren ve kırışık oluşumunu azaltan krem, kullanıldığı andan itibaren göz çevresindeki nemi %70 oranında artırıyor, kırışıkların görünümünü yumuşatıyor ve cildi rahatlatıyor. 8 haftalık düzenli kullanımda, göz çevresindeki halkalarda %32, şişlikte %45 azalma gözlemleniyor.

Fiyatı: 98.50 TL