Yazın Sudan Çıkmayanlar İçin : WaterBlock Solar Spray SPF30 | 1Sıcak yaz günlerinin vazgeçilmezi Dermalogica “Gün Işığından Korunma” serisinde yer alan WaterBlock Solar Spray SPF30 suya dayanıklılığı ve sprey yapısının getirdiği kolay sürülme özelliği ile spor yapan veya yüzmeyi seven yetişkinler ve çocuklar için ideal bir güneş koruması sağlıyor.

Dermalogica, “Gün Işığından Korunma” sistemi içerisinde yer alan WaterBlock Solar Spray SPF30, 80 dakikaya kadar suya dayanıklı özel formülü sayesinde sportif aktiviteler veya su ile temas sırasında bile SPF korumasını kaybetmiyor. İçeriğindeki bitkisel özler ile aynı zamanda cildi nemlendirerek, gün boyu yumuşaklığını korumasını sağlıyor.

WaterBlock Solar Spray SPF 30, kurutucu alkol olmaksızın güneş ışınlarına karşı geniş bir koruma sağlıyor. Güneş korumasında son teknoloji Avobenzone; UVA, UVB ve kızılötesi ışınlara karşı koruma sağlarken, aynı zamanda içeriğindeki antioksidan vitaminler ile cildi zamansız yaşlanmaya karşı korumaya yardımcı oluyor.

WaterBlock Solar Spray SPF 30, pratik spray yapısı ile cilde püskürtülerek kolayca sürülebiliyor ve cildin her yerine eşit olarak dağılarak tam bir güneş koruması sağlıyor.

Tavsiye edilen perakende fiyatı: 97,00 TL 125 ml