Saçlarınızı System 911 Protein Mist ile Besleyin | 1Hayashi’nin yıpranmış saçlar için onarıcı bakım serisi System 911’in bakım ürünü Protein Mist, içerdiği protein özleriyle saçı kökten uca besliyor ve hafif şekillendirici yapısıyla saça parlaklık veriyor.

Hayashi System 911 serisi çevresel etkenler ve kimyasal işlemler sonucu hasar görmüş saçları özel formüllü ürünleriyle kökten uca onarıyor.

Hayashi System 911 serisine ait Protein Mist sprey yapısıyla püskürtülerek kolayca saça uygulanabilen mükemmel bir bakım ürünü.

Protein Mist yıpranmış saçlar için onarıcı bir bakım buğusu olmasının yanı sıra parlatıcı ve şekillendirici olarak da kullanılabiliyor.

İçeriğindeki protein özleriyle saçı besleyen, saç kırıklarını onaran ve saçın kolay taranmasını sağlayan Protein Mist aynı zamanda saçın dolgunluğunu, yumuşaklığını ve parlaklığını artırıyor.

Protein Mist antioksidan özelliği ile kimyasal işlemler öncesi ve sonrası saça ihtiyacı olan bakımı sağlıyor.

Perma ve boya gibi kimyasal işlemler öncesi kullanıldığında saçı besleyerek daha az hasar görmesini sağlayan Protein Mist, kimyasal işlemler sonrası kullanımda ise oluşan kötü kokunun giderilmesine yardımcı oluyor, saça yumuşaklığını yeniden kazandırıyor.

Kullanımı: 20-30 cm mesafeden ıslak veya kuru saça püskürtülüyor.

Fiyat: 39,50 TL – 250 ML