Bir Tefal harikasi: Autoclean taban her zaman temiz, her zaman kaygan | 1Tefal’in Autoclean teknolojisi ile ütü yapmak artık çok kolay! Kendi kendini temizleyebilen taban teknolojisi ile uzun yıllar boyunca ilk gün ki kayganlığını koruyan Tefal Ultimate Autoclean ütü; üstün performansıyla çamaşırlardaki kırışıklıkları kolayca yok eder, zamanınız size kalır.

Çok fazla zaman aldığı ve yorucu olduğu için sevilmeyen bir ev işi olan ütü, Tefal’in geliştirdiği autoclean taban teknolojisine sahip Tefal Ultimate Autoclean ütü sayesinde keyfe dönüşüyor.

Yüksek ısı ile ütüleme esnasında ütü tabanına yapışan gözle görülmeyen kir ve kumaş parçalarını buharlaştırarak tabana yapışmasını engelleyen autoclean taban teknolojisi sayesinde Tefal Ultimate Autoclean ütü uzun yıllar boyunca ilk gün ki kayganlığını koruyor.

Isıyı ve buhar çıkışını seçilen kumaşa göre otomatik ayarlayan, rakipsiz kayganlık sağlayan tabanında bulunan özel “Power Jeans” özelliği ile en kalın kumaşlardaki en inatçı kırışıklıkları bile son derece kolay bir şekilde gideren Ultimate Autoclean, 150gr’lık süper yoğun şok buhar çıkışı, çabuk ve güvenli su doldurmayı sağlayan geniş doldurma ağızı ile de yeni ve alışılmadık bir konfor sunuyor.

Tefal Ultimate Autoclean ütüyü tüm Tefal Mağazaları’nda ve Tefal satış noktalarında bulabilirsiniz.

www.tefal.com.tr