Ünlü oyuncu Nebahat Çehre yıllarca nasıl bu şekilde genç ve güzel kaldığının sırrını Türk kadınlara açıkladı. Sinemanın güzel yüzü olarak bilinen gençliği ve güzelliği merak konusu olan ünlü dizi oyuncusu sırrını açıklayarak güzel ve çekici görünmesini “Secret Age” Güzellik ve Bakım Setine borçlu olduğunu açıkladı.

Secret Age Set içerdiği Yenileyici Göz Kremi , Kırışıklık Giderici Botox Etkili Krem ve Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Krem olmak üzere 3 adet üründen oluşmaktadır. Kremlerin içeriği zeytin yaprağı özü olan oleuropein ekstrakt‘ından oluşmaktadır.

Secret Age krem seti zeytin yaprağının mucizevi gücünden yararlanılarak üretimi gerçekleştirilmiştir. İçeriğinde yer alan ve hücre yenileyici özelliği kanıtlanmış olan Zeytin Ekstarktı kolejen dokunun ve cilt hücrelerinin yenilenmesini sağlayarak cildinizin mükemmel, pürüzsüz ve daha genç bir görünüme kazandırır. Secret Age Seti kullanılmaya başladığınız andan itibaren gözle görülür bir etki ve fark yaratmaktadır. Secret Age Krem Seti Ege Üniversitesi Eczacılık Fakültesi tarafından gerekli mikrobiyolojik, iritasyon ve viscozite testlerinden geçirilmiş ve başarı raporları alınmıştır.

Secret Age Nasıl Kullanılır

Yaşlanma Karşıtı Yenileyici Kremi: (Anti-aging Regenerative Cream)

Secret Age Anti Aging Kremi sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez temizlenmiş cilde uygulayınız. Az miktarda kremi parmak uçlarınızla içten dışa doğru dairesel hareketler ile cildinize iyice yediriniz. Göz çevresinde kullanılmamasına dikkat edilmelidir.

Düzenli Kullanım Sonucunda:
Solgun yaşlı görünümden, leke veya ton farklılıklarından kurtulmanıza ve yenilenmiş cilde kavuşmanıza yardımcı olur. Cildinize aydınlık ve pürüzsüz bir görünüm kazandırır. Doğal kolajen üretimini arttırarak yaşlanma etkilerinin azaltır, yaşlanmayı geciktirir.

Kırışıklık Giderici Botox Etkili Krem: (Wrinkle Replenishing Botox Cream)
Secret Age Kırışıklık Giderici Botoks Etkili Kremi günde 1 kez akşamları temizlenmiş cilde uygulayınız. Parmak ucunuzla yüz, alın ve kaz ayakları olarak tanımlanan göz ve boyun bölgesine daireler şeklinde bir dakika süreyle sürerek cilde nüfuz etmesini sağlayınız.

Düzenli Kullanım Sonucunda:
Rahatlatan doğal zeytin özü kokusu ile cildinizin yıllar önceki görünümüne kavuşmasına yardımcı olur. Cildin ışıltısını yeniden kazandırır, aydınlık bir görünüm sağlar ve kırışıklarınızın gözle görülür bir şekilde azalmasında faydalıdır. Cildin doğal bariyerini ve dokularını güçlendirir. Düzenli kullanıldığında yaşlanmanın etkilerini minimum seviyede tutar. İlk kullanımda farkı hemen hissedilir.

Yenileyici Göz Kremi: (Regenerating Eye Cream)
Secret Age göz kremi günde 2 kez temizlenmiş cilde uygulanır. Bir miktar göz kremi göz etrafına parmak uçlarıyla hafifçe yedirilerek sürülür. Secret Age Göz Kremini kullandıktan sonra cilt bakımınızı Secret Age Anti-aging Regenerative Krem ile tamamlayınız.

Düzenli Kullanım Sonucunda:
4 hafta süreyle düzenli olarak kullanıldığında gözaltı halkaları ve torbalarında gözle görülür şekilde iyileşme sağlanmaktadır. Göz bölgesindeki çizgileri azaltır ve cilde elastikiyet kazandırarak pürüzsüz bir görünüme kavuşmanıza yardımcı olur.

Secret Age Kullanıcı Yorumları