Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık, kısa sürede bu dertten kurtulmanız için selülit giderici maske tarifini sizinle paylaştık, bu maskeyi düzenli kullanım sonucu farkı siz de gözlemleyeceksiniz.

Selülit, her yaşta görülebilen kadınları psikolojik ve bedensel etkileyen estetik bir sorundur. Selülit, deri altındaki yağ hücrelerinin birikimi ve kan akışının sekteye uğramasıyla oluşur. Deride pürüzlü ve portakal kabuğu şeklinde bir görünüm vardır.Selülitten kurtulmanın çeşitli yolları vardır bunlardan biri de selülitlere maske uygulamaktır. Kadınlar kulübü editörleri olarak araştırdık, kısa sürede bu dertten kurtulmanız için selülit giderici maske tarifini sizinle paylaştık, bu maskeyi düzenli kullanım sonucu farkı siz de gözlemleyeceksiniz.

Malzemeler
1/2(Yarım) bardak taze kahve öğütülmüş kahve
1/4 (bir bardağın dörtte biri) kadar deniz tuzu
1/4 bardak esmer şeker
1/4 bardak badem yağı veya zeytinyağı

Yapılışı:Tüm malzemeleri güzelce karıştırın. Bir kaseye koyun.
Kuru ve serin bir yerde muhafaza edin.

 

Uygulanışı: Bu maskeyi haftada iki, üç kez selülitli bölgeye uygulayın ardından streç filmle sarın. 10 dakika sonra streçli filmi çıkarıp, yıkayın.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

selülit giderici maske

selülit giderici maske