Selülite karşı pürüzsüz güzelliğin formülü, Nuxe inceltici bakım uzmanlığı serisinde | 1Dünyaca ünlü Fransız dermo kozmetik markası NUXE, vücut güzelliğinde mucizeler yaratıyor. NUXE, özgüveninizi sarsan portakal kabuğu görüntüsünü yok etmek için harekete geçiyor. Ürünlerinde nadir bulunan bitkisel içerikler kullanan marka, yağ ve su tutulmasından kaynaklı selülitlere karşı geliştirdiği NUXE İnceltici Bakım Uzmanlığı Serisi ile selülite dur diyor. NUXE İnceltici Bakım Uzmanlığı Serisi vücut yağı ve vücut serumu olmak üzere iki üründen oluşuyor. NUXE’ün yeni serisi, selütlitlere savaş açıyor, sıkılaştırıyor ve inceltiyor. Böylece yaza daha düzgün bir vücutla girmenizi sağlıyor…

Yağ tutulmasından kaynaklı selülitlere karşı NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu…

Yaz mevsimi gelip, tatil hazırlıkları başlayınca kadınları selülit telaşı sarıyor. Yağ tutulmasından kaynaklı selülitlere karşı üçlü inceltici etki gerçekleştiren NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu ile tüm kadınlar pürüzsüz bir güzelliğe sahip oluyor.

NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu; Doğal Kafein, Kakao Polifenoleri, Glaucine ve Su Yosunu Özü gibi doğal içeriklerden oluşan formülü ile yağ stoklamasını durdurmaya, yağları yakmaya ve vücudu şekillendirmeye yardımcı oluyor. Ürünün içeriğindeki Yer Elması Çiçeği Özü, kadınların en büyük sorunu olan yağ birikimini engelleyici etkisi ile öne çıkıyor. NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu, içerdiği pigmentlerle cilt yüzeyinin düzelmesini sağlayarak gözle görülür sıkılaştırıcı etki gösteriyor. Test sonuçları, ürünün kullanımı ile ciltteki portakal kabuğu görünümünde %74 azalma, cilt yüzeyinde %72 düzleştirici etki, %100 daha sıkı bir cilt ve basen çevresinde %72 oranında incelme sağlandığını kanıtlıyor. Böylece tüm kadınlar, yaza NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu ile daha sıkı, daha düzgün ve pürüzsüz bir ciltle giriyor. Ayrıca ürünün tüm cilt tiplerine ve tüm bölgelere uygulanabiliyor olması da tercih sebebi oluyor.

Su tutulmasından kaynaklı selülitler için NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı…

NUXE günümüz kadınlarının en büyük sorunu olan karın ve kalça bölgesinde su tutulmasından kaynaklı selülitlere karşı NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı ile çözüm üretiyor. Ürün Bitkisel Yağlar (Susam, Fındık, Macadamia Fındığı), Esansiyel Yağlar (Sedir, Greyfurt, Cedrol, Ölmezotu) ve Su Yosunu Özünden oluşan formülü ile yağ stoklanmasını azaltıyor ve ödem oluşumunu engelliyor. Yapılan testler, NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı’nın karın ve basen çevresinde 1,5 santimetreye varan incelme sağladığını ve cilt görünümünü %100 oranında düzelttiğini ortaya koyuyor. Kolayca emilen, cilt yüzeyini düzleştiren ve pürüzsüzleştiren NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı, tüm cilt tiplerine, karın ve basen bölgelerine uygulanabiliyor. Bu da kadınlara ayrı bir kolaylık sağlıyor.

Güvenlik ve güzellik kavramlarını bir arada düşünen NUXE, ürünlerinde renklendirici madde, hayvansal katkı maddesi ve zararlı maddeler bulundurmamaya büyük önem veriyor. Aynı şekilde NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu ve NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı’nda da paraben vb. zararlı içerikler bulunmuyor.

NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu ve NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı’nı tüm seçkin eczanelerde bulabilirsiniz.