Selülit her zaman kadınları rahatsız eder. Özellikle yaz aylarında ince kıyafetlerden kendisini belli eden yada plajlarda pareo ile gezmenize neden olan selüliti yok eden yağ karışımı var. Bu karışımı doğru uygulayarak selülitlerinizle vedalaşabilirsiniz.

Selüliti Yok Eden Yağ Karışımı

Selülitin en önemli nedeni hareketsizliktir. Gün içerisinde uzun saatler aynı pozisyonda kalmayın. Bacaklarınızdaki kan akışının yavaşlamaması için sık sık hareket edin. Selülitin diğer nedenlerinden biri de vücutta biriken toksinlerdir. Su en doğal toksin atıcıdır.

selüliti yok eden yağlar
selüliti yok eden yağlar

Gün içerisinde yeterli miktarda su tüketin. Selülit ile mücadele edebilmeniz için tükettiğiniz gıdalara da dikkat etmeniz gerekiyor. Selüliti Yok Eden Gıdalar Cildinizi sert kıllı bir fırça fırçalamak selülitten kurtulmanızda size yardımcı olacaktır. Sert kıllı fırçalar ile masaj kan akışınızın hızlanmasına ve cilt yüzeyindeki ölü deriden kurtulmanıza yardımcı olacaktır. Bir diğer etkili yöntem ise doğal yağlar ise cilde masaj yapmaktır.

Selüliti Yok Eden Yağ Karışımı | 1

Selülit İle Savaşan Doğal Yağ Karışımı

Malzemeler

  • 2 çorba kaşığı susam yağı
  • 4 çorba kaşığı portakal yağı
  • 2 çorba kaşığı biberiye yağı
  • 2 çorba kaşığı kekik yağı

Uygulanışı

Tüm doğal yağları küçük bir kase içinde karıştırın. Sonrasında temiz ve kuru olan bacak bölgenize dikey hareketler ile uygulayın. Bu hareket kan akışınızın hızlanmasını sağlar. Sonrasında streç film ile bacağınızı sarın. Bu işlemden sonra spor yaparak kan akışınızı hızlandırdığınızda doğal yağlar etkisini daha fazla göstermiş olur.

Bu karışımın içerisindeki doğal yağların özelliği ise bacak bölgenizdeki ısıyı arttırarak kan akışını hızlandırmaktır. Spor yaptıktan sonra streç filmi açın ince dokulu bir kese ile cildinizi ovun. Sonrasında cildinizi yağlardan arındırabilirsiniz. Dilerseniz Selülit; nedenleri ve çözümleri forum sayfamıza göz atabilirsiniz.