Yüzümüzde sivilce çıkması çok can sıkıcı bir durum, fakat bundan daha üzücü olan bu sivilcelerin yüzümüzde iz bırakmasıdır. Peki bu sivilce izlerinden nasıl kurtulacağız, Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum? yazımızda, bu konuda uzman kişilerin tavsiyelerine yer vereceğiz

Sivilce izlerinden nasıl kurtulurum?sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (1)Salatalık Salatalık pürüzsüz bir cilt ve akne izlerinden kurtulmak için büyük bir yardımcıdır. Salatalık güzelliğin anahtarıdır. Günümüzde pekçok güzellik ürünü maskeden tutun, saç bakımına kadar salatalık özleri içeren pekçok kozmetik mevcut, bu bile salatalığın ne kadar önemli bir güzellik maddesi olduğunu görmemiz için yeter. sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (1)Bal Bal, sivilce izlerinden kurtulmak için çok tatlı bir seçenektir:) Balı temiz cilde uygulayın ve istediğiniz kadar kalsın. Ardından yüzünüzü yıkayıp, durulayın, kısa sürede sivilce izlerinden eser kalmayacaktır. sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (2)Yumurta Akı Yumurtanın yalnızca akını bir kaba alın, ve ince bir tabaka olarak yüzünüze uygulayın. 30-45 dakika yüzünüzde tutup, yüzünüzü durulayın. Her gün bunu yaptığınızda sivilce izlerinden, cilt lekelerinden kurtulmaya başladığınızı göreceksiniz.

Yüzdeki Leke Ve Sivilce İzleri Nasıl Geçer? Süper Etkili Çözümler Tıklayınız

sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (3)Aleo Vera Aleo Vera tarihi çok eskiye dayanan, ilk insanlardan beri kullanılan şifalı bir bitkidir. Bu bitki akne izlerini tedavi etmekte doğal bir çaredir. Ale Vera yaraları ve yara izlerini iyileştirmesiyle bilinir. Aleo Vera’lı sivilce kremlerini kullandığınızda muhteşem sonuçlar alacak, cildiniz düzelmeye başlayacaktır.

sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (4)Çemen Çemen akne izlerinden kurtulmakta etkili bir çözümdür. Çemen otunun yapraklarını suyla ezip, püre haline getirip cildinize uygulayın ve 1 saat yüzünüzde kalsın ve yüzünüzü yıkayıp durulayın. Diğer bir yöntem çemen tohumlarını kaynatın ve soğuyunca, bu suyu akne izlerinin olduğu yere sürün. Güzel sonuçlar alacaksınız. sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (5)

Elma Sirkesi Elma sirkesi yalnız göbek eritmek için yaramaz, akne izlerinde de etkilidir. Temiz yüzünüzde akne izi olan yere sürün ve yarım saat bekleyin. Daha sonra yüzünüzü yıkayıp kurulayın. Her gün uygulayarak güzel neticeler alabilirsiniz.

sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum (6)Zeytinyağı Zeytinyağı akne izleri için müthiş bir çözümdür. Harikulade işe yarar. Yüzünüzü tahrişten, kızarıklıktan kurtarıp, pürüzsüzleştirir. Yüzünüzde iz olan bölgelere sürün ve istediğiniz zaman yüzünüzü yıkayın.

sivilce_izlerinden_nasil_kurtulurum_6 Çay Ağacı Yağı Çay ağacı yağı akne izlerini, cilt lekelerini yok etmeye yardımcıdır. Bu yağ, Avusturalyadan gelir ve orada akne tedavisinde ve akne izlerinden kurtulmakta kullanılır. Aktarlardan temin edebilirsiniz, yapmanız gereken sivilce izlerinin olduğu yere, pamuklu çubuk yardımıyla bu yağdan sürmek. İz olan bölgeyi yağlayın. Birkaç gün kullanımdan sonra aknenin tahriş ettiği izlerin ve kızarıklıkların bulunduğu bölgede farkları göreceksiniz.

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.