Güzeller güzeli Tuba Büyüküstün’ün makyajını öğrenmek ister Tuba Büyüküstün makyajı resimli anlatım makalemizde resimlerle aşama aşama bu ünlünün makyajının yapımını anlattık.
Yüzünüzü yıkayıp havluyla kurulayın,tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_1

primer uygulayıp cilt lekelerinizi ve kusurlarınızı kapatın, daha sonra fondöten ve kapatıcınızı sürün, transparan bir pudrayla yahut makyaj sabitleyici sprey sıkıp makyajınızın akmadan uzun süre dayanmasını sağlayın.Yüzünüze gölgelendirme ve aydınlatma işlemi uygulayın.tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_2 tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_3tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_10

Tuba Büyüküstün göz makyajı için;
Sıra geldi kaş göz makyajına. Kaşlarınızdaki boşlukları kaş kalemi ile doldurun.
Göz kapaklarına far bazı sürün, ardından göz kapağına açık kahverengi, gözlerin dışına doğru ise koyu kahverengi göz farı sürün, aynı işlemi alt kirpik diplerinize de uygulayın.
Göz kapaklarınıza kalemle eyeliner çekin, yalnız eyelinerınız kuyruksuz olsun ve eyeliner için likit değil, göz kalemi kullanın.

tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_11tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_4 tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_5 tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_6 tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_7 tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_8

Ruj tercihi ise size kalmış, Tuba dudaklarında bazen mat renkleri tercih ediyor bazen ise bordo tonlarını kullanıyor.

Makyajsız Tuba Büyüküstün Tıklayınız

Diğer Ünlülerin Makyajı İçin Tıklayınız

Tuba Büyüküstün Saç Rengi Ve Modelleri Tıklayınız

Tuba Büyüküstün Diyet Listesi Tıklayınız

YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan yorum yazıları veya haberlerin tüm hakları Kadınlar Kulübü’ne aittir. Kaynak gösterilse dahi hiçbiri özel izin alınmadan kullanılamaz. Bu haber veya yazılar sadece Kadınlar Kulübü tarafından sağlanan RSS verileri kullanılarak alıntılanabilir.

tuba_buyukustun_makyaji_resimli_anlatim_9tuba_buyukustun_makyaji (1) tuba_buyukustun_makyaji (1) tuba_buyukustun_makyaji (2) tuba_buyukustun_makyaji (2) tuba_buyukustun_makyaji (3) tuba_buyukustun_makyaji (4) tuba_buyukustun_makyaji (5) tuba_buyukustun_makyaji (6) tuba_buyukustun_makyaji (7)