Makyaj yapmak incelik ister; ufak detaylar sizi çok farklı ve etkileyici sonuçlara ulaştırabilir! Çoğu ünlünün kusursuz denilebilecek kadar güzel olan makyajlarını siz de deneyebilirsiniz. Makyaj nasıl yapılmalı? ile ilgili olarak en çok örnek alınan isimlerden olan ünlüler, kendilerine, yüz hatlarına ve stillerine en uygun makyajı seçiyorlar. Tabiki ne zaman ve neresi için uygulama yaptıkları da önem taşıyor. İşte en beğenilen ünlü makyajlarından bazıları!

Ünlülerin Etkileyici Makyaj Sırları | 1

Aslı Enver Nasıl Makyaj Yapıyor?

Aslı Enver sade ve doğal haliyle ön plana çıkan bir oyuncu! Onu nadiren ağır makyajla görüyoruz. Aslı Enver özellikle kaşlarını belirginleştirmeyi seviyor; bunun için kaş kalemi kullanan güzel oyuncu, göz makyajını da genellikle sade tercih ediyor. Aslı Enver makyajı için pembe, bordo veya nude rujları tercih edebilirsiniz.

Ünlülerin Etkileyici Makyaj Sırları | 2

Fahriye Evcen Nasıl Makyaj Yapıyor?

Fahriye Evcen makyajı buğulu gözleri öne çıkartmaktadır. Kaşlar kaş kalemi ile belirginleştirilir ve doğal bir görünüm sağlanır. Çoğunlukla buğulu gözlerini yoğun hacimli kirpiklerle desteklerken, daha doğal tonlardaki rujlarla da dengeleyen Fahriye Evcen, pembe tonları sıkça kullanmaktadır.

Ünlülerin Etkileyici Makyaj Sırları | 3

Hazar Ergüçlü Nasıl Makyaj Yapıyor?

Hazar Ergüçlü makyajı için gözlerin kalkık görünümü sağlamaktadır; bunun için gözün dış bölümlerinde gölgeleme yapılmaktadır. Kirpikleri mutlaka kıvrıktır. Dolgun dudaklarına ise çoğunlukla sakin ve nude tonlarında ruj sürüyor.

Ünlülerin Etkileyici Makyaj Sırları | 4

Kim Kardashian Nasıl Makyaj Yapıyor?

Kim Kardashian makyajı denildiğinde çok yoğun siyah gözler akla gelir! Toprak, siyah ve gri tonlarını harmanlayan Kim Kardashian, kuyruklu ve ince bir eyeliner uygulaması tercih ediyor. Takma kirpikten vazgeçmiyor ve göz içlerine de siyah kalem çekiyor. Çok yoğun göz makyajına nude tonu ruj uyguluyor.

Aslı Enver ve Fahriye Evcen Makyajı Tıklayın !

Ünlülerin Güzellik Sırları Tıklayın !