En çok tavsiye edilen yüz temizleme jelleri, sağlıklı bir cilt için E vitamini ve asilik asit gibi mineralleri içeren jellerdir. Bu ürünler cildi ölü deriden arındırarak ferah bir görünüm sağlar.

Hassas Ciltlerde En İyi Sonuç Veren Yüz Temizleme Jelleri

En iyi sonuç veren yüz temizleme jeli önerileri şu şekildedir:

  • La Roche Posey Effeclar Jel: Temizleme özelliği ile beğeni toplayan ürün, makyaj artıklarını çok iyi çıkarmaktadır. Ürünün fiyatı 72,85 TL’dir.
  • Seba Med Liquid Face Wash: Yüz temizleme jeli olsa da tüm vücutta güvenle kullanılabilecek ürün, alerjik ciltlere uygundur. Ürünün fiyatı 62,98 TL’dir.
  • Bioderma Sensibo Foaming Jel: Hassas ciltlere uygun olan bu ürün doğal yüz temizleme jeli olarak bilinmektedir. İçeriğinde doğal besleyici yağlar bulundururken, peeling etkisi de göstermektedir. Ürünün fiyatı 49 TL’dir.
En İyi Yüz Temizleme Jelleri

En İyi Yüz Temizleme Jelleri

Yağlı Ciltlerde En İyi Sonuç Veren Yüz Temizleme Jelleri

Yağlı ciltlerin ihtiyaçlarına uygun nemlendirme özelliğine sahip yüz temizleme jelleri eczanelerde satışa sunulmuş olsa da, kozmetik mağazalarında bu ürünlerden bulmak mümkündür. Yağlı ciltlere uygun yüz temizleme jelleri şunlardır:

  • Bioderma Sebium Foaming Jel: Yağlı ve karma ciltler için uygunluğu kanıtlanan ürünün fiyatı 50 TL’dir.
  • Cerave Hydrating Cleanser Nemlendirici Etkili Yüz Temizleme Jeli: İçerdiği aloevera özü ile cildi onarır ve yağdan arındırır. Cilt tonu dengeleme özelliği bulunan ürününü fiyatı 58,65 TL’dir.

İlgili Konular;